woensdag 29 september 2021

Doopfeest

Ga er op uit om alle volken tot mijn leerlingen te maken. Doop hen in de naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest. Leer hen altijd te doen wat Ik u heb gezegd. En vergeet dit niet: Ik ben altijd bij u, tot het einde van de tijd.

[Mattheus 28:19-20]

Alle volken... dat is nogal wat. Het lijkt een onmogelijke taak, maar als iedereen z'n stukje doet, komt het goed šŸ˜

We zijn heel blij en dankbaar dat we aan de opdracht van de Here Jezus gehoor kunnen geven. Zaterdag 25 september jl. hebben we 6 mensen gedoopt in de rivier de Lek bij Langerak. Het was een feestelijke gebeurtenis.

Twee van de dopelingen hebben de Alpha cursus gevolgd die we in Twinkeltje geven. We willen binnenkort met een nieuwe sessie starten voor het najaarsseizoen, dus neem even contact op als je belangstelling hebt.

Het thema van het doopfeest was 'keuzes maken'. We maken elke dag keuzes om dingen wel of niet te doen, om ergens voor of tegen te zijn, om ergens bij te horen of juist weg te lopen.

De mensen die zaterdag gedoopt werden, hadden de belangrijkste keuze in een mensenleven reeds gemaakt: zij besloten bij Jezus Christus te willen horen en dus niet bij de wereld. Hun doop was een openbaar getuigenis van die keuze.

Als stichting doen we zoveel meer dan alleen fondsen werven voor projecten in meer dan 30 landen. We zijn ook lokaal zichtbaar en actief in het helpen van mensen om keuzes te maken die levensveranderend zijn!

Pieter Meijers heeft het doopfeest gefilmd en er een prachtige trailer van gemaakt!

Giften voor al onze mooie projecten zijn overigens altijd welkom en wel op rekeningnummer NL91RABO0118582275 ten name van Traveling Light (ANBI erkend).


Geen opmerkingen: