dinsdag 20 juli 2021

Project zomerkampen Servië

Zomer en vakantie, dat hoort bij elkaar... voor de meeste mensen althans.

Toch is het niet voor alle kinderen vanzelfsprekend dat ze ook werkelijk iets leuks gaan doen, daarom worden in vele landen zomerkampen georganiseerd.

Zo ook door Miki & Suzana Kamberovic in Servië. Het is alweer een aantal jaren geleden dat we over hen schreven (en een project ondersteunden). We ontvangen wel steeds hun nieuwsbrieven en volgen hen op Facebook.

Miki en Suzana wonen met hun kinderen in het Roma Centrum OAZA in Jagodina. Zij leiden een Romakerk, een kleuterschool en een kinderclub en hebben goede hoop voor de toekomst van deze jonge generatie.

Vorig jaar konden de zomerkampen helaas niet doorgaan, nu gelukkig wel. Miki en Suzana organiseren drie zomerkampen en wel voor kinderen van 7-10, en 11-15 jaar en ook een jeugdkamp voor gasten van 16 jaar en ouder.

👉Het thema voor de kinderkampen is Geestelijk Groei (lees je Bijbel, bid elke dag!). Geweldig om kinderen op jonge leetijd te leren dat ze in hun geloof groeien mogen én kunnen (zeker in de Roma cultuur).
Deze week is het eerste kamp van start gegaan. De kinderen zijn dolgelukkig dat er iets voor hen wordt georganiseerd.

Als je mee wilt helpen om de kosten te dekken voor deze kampen, maak dan een gift over op NL91RABO0118582275 ten name van Stichting Traveling Light onder vermelding van SERVIE OAZA.

HARTELIJK DANK!



Geen opmerkingen: