maandag 5 juli 2021

Project geloofsboekje zeelui

Zoals de meesten van jullie inmiddels wel weten, bezoekt havenevangelist Alexander Eberson de zeelui op de schepen in de havens van Gent en  Terneuzen.

Hij luister naar hen, voert gesprekken, bidt samen  en deelt Bijbels, Christelijke boekjes, flyers, dvd's en andere materialen uit aan belangstellenden.

Onlangs schreef hij een boekje speciaal voor de zeelui ter ondersteuning van hun geloofsleven. Het is lang niet altijd makkelijk om lang van huis te zijn, geen kerkdiensten te bezoeken en soms maar met een heel klein groepje gelovigen aan boord te zitten.

Alexander wil in eerste instantie vijfhonderd exemplaren van het boekje laten drukken om uit te delen aan de zeelui die daar behoefte aan hebben. 

Een mooi project vinden wij en we willen hem helpen om (een deel van) de kosten voor het uitgeven en drukken te betalen.

Een boekje kost ongeveer 3,50 euro, dus als je het mogelijk wilt maken dat Alexander zoveel mogelijk boekjes kan weggeven, maak dan dat bedrag of een veelvoud daarvan over op rekeningnummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van ZEELUI.

Bijvoorbaat hartelijk dank voor jullie hulp. Alexander zal er enorm blij mee zijn. Hij bereikt een groep mensen met het evangelie waar de meeste mensen niet zo makkelijk mee in aanraking komen (je moet namelijk een permit hebben om als geestelijk werker op de schepen te mogen komen).


Geen opmerkingen: