donderdag 27 mei 2021

Project onderhoud evangelisatiebus Nieuw Leven Gemeente, Alblasserdam

We zamelen momenteel geld in voor de ondersteuning van prachtige projecten in Georgië en Wit-Rusland, allemaal ver weg dus.

Maar ook dichtbij gebeuren er mooie dingen. Fausto en Sharon Tumolo zijn de stichters van de Nieuw Leven Gemeente in Alblasserdam, een gemeente met een hart voor missie en evangelisatie.

Daartoe hebben zij ook Stichting Impact Nations For Christ opgericht. Fausto reist met regelmaat af naar Pakistan en Kenya. Maar ook dichter bij huis nemen zij deel aan evangelisatieprojecten. Zij zijn daartoe ook lid van Missie Nederland. Wij hebben hen trouwens jaren geleden leren kennen in de kerkelijke gemeente waar we toendertijd actief waren.

Nu er steeds meer bijeenkomsten in de open lucht worden georganiseerd, kun je het team van Nieuw Leven met de evangelisatiebus overal tegenkomen! Volgende maand krijgt de bus een grote opknapbeurt. Slecht plaatwerk zal onder handen genomen worden en hele bus zal opnieuw gespoten worden. 

Fausto is op zoek naar mensen die willen helpen met sponsoring zodat de bus ook in de toekomst gebruikt kan blijven worden om het evangelie te verkondigen. De complete beurt gaat ongeveer €5.000 kosten. Elk sponsoringbedrag helpt!

Wil je meehelpen? Maak dan je gift over op rekeningnummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend) o.v.v. EVANGELISATIEBUS.


Geen opmerkingen: