woensdag 5 mei 2021

Project buurtcentrum, Georgië

We schreven meerdere malen op onze blog over het werk van CIC Mission in Georgië.

Het trainingscentrum (een Bijbelschool én praktijkvakschool ineen) zit vol met (nieuwe) gelovigen uit (met name) Iran en Azerbejan.

Het bijbehorende boerenbedrijf biedt werkgelegenheid aan studenten en aan mensen uit het dorp en voorziet gedeeltelijk in inkomen om de school te kunnen runnen. De boerderij is in de laatste jaren enorm uitgebreid!

Oprichters en initiatiefnemers Reza en Tamarika Nadirashvili zijn altijd vol enthousiasme en nieuwe ideeën om de lokale bevolking te bereiken met het goede nieuws dat God van hen houdt. Wij leerden hen jaren geleden kennen tijdens een bezoek aan Gardabani, Georgië.

👉Momenteel wordt geld ingezameld voor de bouw van een buurtcentrum naast het bestaande trainingscentrum. Dat moet een ruimte worden die gebruikt kan worden als koffiehuis, kinderruimte en business centrum. Vooral aan een kinderruimte is veel behoefte.

Er is inmiddels een begin gemaakt met de bouw. Het buurtcentrum komt aan de doorgaande weg te liggen, een prachtige locatie dus. Er is geld nodig voor met name bouwmaterialen, afwerking en inrichting.

Je kunt (indirect) meehelpen om de volkeren in en rondom Gardabani (12 km. van de grens van Azerbeidzjan) te bereiken, door het werk van CIC Mission te ondersteunen.

Maak je gift over op rekeningnummer NL91RABO0118582275 ten name van Traveling Light (ANBI erkend) en vergeet niet te vermelden: CIC MISSION.

Hartelijk dank alvast voor jullie medewerking!

Lees hier 👇 meer over:

10 jaar Traveling Light

Geen opmerkingen: