Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

zondag 21 maart 2021

Project school voor risicokinderen, Armenië

In januari 2020 haalde ons schaatsteam een mooi bedrag binnen voor het werk van Teen Challenge in Armenië. TC kon een groot pand kopen en opende een tweede drugs- en alcoholrehabcentrum. Je kunt hun bedank-video HIER zien.

De revalidatiecentra draaien, het werk gaat door. Prijs God. Maar vanwege de huidige situatie in Armenië (oorlog, politieke onrust etc.) besloten Gagik en Lusine Mkrtchyan ook een bediening voor wees- en risicokinderen op te richten.

Ze willen een school openen waar zowel geestelijk als praktisch onderwijs zal worden gegeven, afhankelijk van de capaciteiten van de kinderen. Door de oorlog zijn er op dit moment zeker tienduizend wezen en weduwen in het land.

Gagik en Lusine haalden al bijna honderd kinderen (zie foto's) en vrouwen weg uit brandende dorpen en van zeer gevaarlijke plaatsen. Veel kinderen bevinden zich in een risicogroep om drugs en alcohol te gaan gebruiken en op straat te zwerven. Daarom willen ze deze school voor hen hebben.

Als christelijke natie wordt Armenië omringd door vijandige groepen en landen en bevindt zich helaas opnieuw in een oorlog van terreuraanslagen en vervolging.

Teen Challenge Armenia voert deze oorlog zonder wapens, omdat ze beseffen dat ze niet vechten tegen vlees en bloed, maar tegen krachten van spirituele duisternis.

Ze schreven ons een brief waarin ze vroegen om onze hulp en gebeden. Ze hebben fondsen nodig om de school op te zetten, materialen te kopen, de kinderen te voeden enz.

Als je wilt helpen om deze kinderen hoop en een toekomst te geven, maak dan een gift over op rekeningnummer NL91RABO0118582275 ten name van Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van TC Armenië.

Laten we het doen! Laten we Gods Woord opvolgen en voor de weduwen en wezen zorgen.

BEDANKT alvast voor jullie donaties en uw gebeden!

Geen opmerkingen: