Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

donderdag 19 november 2020

Kerstpakketten zeelui havens Gent en Terneuzen

Kerst lijkt nog ver weg, maar voorbereidingen zijn hier en daar al in volle gang om kerstpakketten samen te stellen. Dat geldt voor bedrijven, organisaties en ook voor havenevangelist Alexander Eberson.

Ook dit jaar heeft hij het plan om een enorm aantal kerstpakketten uit te reiken aan de zeelui in de havens van Terneuzen en Gent. Hij schrijft in zijn nieuwsbrief:

De maand december is voor mij als havenevangelist een uiterst geschikte tijd om via de kerstpakketten iets te vertellen over de geboorte van onze Heiland. Ook dit jaar wil ik voor 300 zeemannen kerstpakketten samenstellen.

Op de foto kunnen jullie zien wat er dit jaar in een pakket zit: een paar sokken, een shampoo, een schrijfboekje met pen, een rol mentos, een mars, een geduldspelletje en een colsjaal. Er komt in elk pakket ook nog een traktaatje en een kerstkaart. Helpen jullie weer mee?

Natuurlijk helpen wij mee. Hoe leuk is het om de bemanning van schepen uit de hele wereld te verrassen met de kerst?! Ze zijn vaak ver en lang van huis en aandacht is altijd welkom.

šŸ‘‰De prijs van een pakket is 6 euro. Je kunt dat bedrag of een veelvoud daarvan overmaken op rek. nr. NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van HAVEN KERSTPAKKET.

We hopen op snelle reacties want we willen het liefst begin december een gift naar Alexander overmaken zodat hij inkopen kan doen.

Als je anderen blij maakt, word je zelf ook blij! We zien uit naar jullie giften, hartelijk dank alvast.

Geen opmerkingen: