Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

vrijdag 24 april 2020

Twinkeltje, vluchtelingenwerk & actie De Schor

Twinkeltje
Elke zaterdagmiddag tussen 12.00 en 17.00 uur zijn we open, zij het met een aantal restricties. De koffietafel hebben we tijdelijk weggehaald en er mogen maar drie klanten tegelijk naar binnen.

We ervaren dat het voor veel 'vaste bezoekers' een belangrijk deel van hun week is om even langs te komen voor een praatje. Ze missen de gezellige zaterdagmiddagen echt.

We hebben natuurlijk wel veel leuke spulletjes in de verkoop, dus je kunt heerlijk om je gemak rond snuffelen. De opbrengst gaat deze maand naar het jeugdopvanghuis van Teen Challenge in Kazachstan.

Vluchtelingenwerk
We hebben regelmatig spullen nodig voor eerste opvang van vluchtelingen die een huis toegewezen krijgen. Denk daarbij aan: lampen, gordijnen, beddengoed, pannen, borden, bestek, mokken en glazen.

Als iemand een koelkast of gasfornuis over heeft, kan dat niet bij ons gebracht worden in verband met gebrek aan ruimte daarvoor. We kunnen wel contact opnemen met Vluchtelingenwerk om te kijken of er direct plaats is bij de vluchtelingen zelf of in de opslag van Vluchtelingenwerk.

Atelier De Schor
Gedurende de hele maand mei is atelier De Schor elke vrijdag en zaterdag open tussen 10:00 en 17:00 uur open voor de verkoop van super leuke brocante, vintage en retro spulletjes. Let op: er mogen maar twee klanten tegelijk naar binnen. De opbrengst gaat voor de helft naar Traveling Light. Het adres van De Schor is Bosch 6 te Papendrecht.

Fijn als mensen meedenken en -doen. šŸ‘‰Het inzamelen van geld voor de projecten gaat namelijk gewoon door. Momenteel staat het werk van 222 Ministries onder vluchtelingen in Turkije centraal.

Via email, Whatsapp en sociale media hebben we contact met mensen in verschillende landen van Europa. Dus zo blijven we aardig op de hoogte van het reilen en zeilen overal.

Giften voor al onze bijzondere projecten zijn ALTIJD welkom en wel op rekeningnummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend).

Geen opmerkingen: