donderdag 22 augustus 2019

Missieavond en #charleroichallenge

Afgelopen zaterdag is Twinkeltje weer open gegaan na een zomerstop van vier weken. Jullie zijn weer allemaal van harte welkom op zaterdagmiddag voor een gezellig praatje en lekker koffie. Op de 1e, 2e en 3e vrijdagavond van de maand organiseren we gebedsavonden, altijd zeer bemoedigend en opbouwend.

Om alvast in de agenda te zetten: woensdag 18 september organiseren we weer een Missieavond, ditmaal met gasten uit de USA; Jeroen & Robin Honingh. Zij doen drie maanden per jaar vrijwilligerswerk in Israël en beleven veel avonturen. Vorig jaar waren ze ook in Twinkeltje te gast. Iedereen is van harte welkom, deur is open vanaf 19:30 uur. We houden een collecte voor hun werk.

Vorige week schreven we over Teen Challenge in België en de mogelijkheid die zij hebben om een prachtig rehabilitatiecentrum te kopen. We bedachten er afgelopen weekend nog een leuke actie bij, de #charleroichallenge.

Als tien mensen ieder honderd euro zouden schenken voor dinsdagavond 20 augustus 18:00 uur, zou Jan die inzet verdubbelen. We brachten het onder de aandacht op Facebook en in no-time meldden zich gulle gevers. We hebben met deze snelle actie dus 1,000 euro opgehaald waar Jan nog eens 1,000 euro bovenop doet.

We daagden mensen uit om ook een #charleroichallenge te beginnen... tien mensen zoeken die ieder honderd euro willen geven en dan dat bedrag verdubbelen. Broeder Erik Slobben (die ook het koffiehuis van Teen Challenge in Charleroi bezocht heeft) ging de uitdaging aan. We zijn benieuwd!

Giften zijn nog steeds welkom en wel op rekeningnummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van BELGIE. 

Geen opmerkingen: