Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

donderdag 9 mei 2019

Sponsoring Slingeland Festival 2019

Slingelandfestival Goudriaan
Van 28-30 juni a.s. wordt in Goudriaan weer het Slingelandfestival georganiseerd. We hebben vorig jaar geholpen met sponsoring en willen dat nu weer doen.

Het thema voor dit jaar is Lichtdragers, naar aanleiding van Efeziërs 5:8c: Wandel als kinderen van het licht. Hoe mooi past dat bij het motto van stichting Traveling Light: Laat je licht schijnen!

De organisatie schrijft: 'Het is onze droom dat wij als mensen uit alle stukjes van de Alblasserwaard ons lampje op het festival mogen opladen en zo in onze eigen omgeving lichtverspreiders kunnen worden.' Interkerkelijke stichting Hart voor de Waard organiseert het festival.

Het doel van het festival is het creëren van verbinding tussen de vele christenen in de polder, waarin ze aangemoedigd te worden van betekenis te zijn in hun omgeving. Op die manier kan het hart van God getoond en gedeeld worden in de Alblasserwaard.

Tijdens ons maandelijkse Regiogebed Alblasserwaard in Twinkeltje bidden wij steeds voor een geestelijke opwekking in de Alblasserwaard. De organisatie van het Slingelandfestival is een antwoord op gebed.

Giften voor het Slingelandfestival zijn van harte welkom op rekeningnummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend). Zet er bij: FESTIVAL.

Er zijn dringend VRIJWILLIGERS nodig voor het festival, in de voorbereiding en tijdens het weekend zelf. Het maakt niet uit of je veel of weinig tijd hebt, alle beetjes helpen. De organisatie zoekt:
  • mensen die mee werken aan Nacht zonder Dak
  • mensen die de catering mee oppakken
  • mensen die zondag mee opruimen.
  • mensen die in de gebedsgroep willen/kunnen/zich geroepen voelen
  • mensen die foto’s maken.
  • bestuurstechnisch vooral mensen die financieel onderlegd zijn, mensen die teksten kunnen schrijven en mensen die mee willen denken
Meld je HIER aan!

Geen opmerkingen: