dinsdag 30 april 2019

Acties en bijeenkomsten

Enthousiast team!
We hebben de afgelopen weken een aantal bijzondere evenementen en bijeenkomsten gehad, de moeite waard om te vermelden vinden wij!

Op woensdag 17 april jl. liepen wij met een enthousiaste groep wandelaars en hardlopers de Lukassen & Boer Verenigingsrun om de projectenkas te spekken.

We hebben met elkaar maar liefst 62 rondes gelopen en daarmee 93 euro opgehaald. Het was een gezellige avond, heel fijn om zo sportief met elkaar bezig te zijn. Bedankt iedereen!

Donderdagavond 18 april jl. keken we met een aantal belangstellenden in Twinkeltje naar The Passion, op groot scherm dus. We vonden het allemaal prachtig! Er was iemand bij uit de wijk die het verhaal nog niet kende en zeer onder de indruk was... 

Seder maaltijd
Op vrijdag 19 april vierden we de Joodse Seder maaltijd met een groepje mensen dat verbonden is aan stichting Traveling Light. 

Vrijwilligers Henk & Adrie Swijnenburg zorgden voor het programma: het lezen van de Haggadah. Evenals vorig jaar viel Goede Vrijdag samen met het begin van Pesach en dat maakte de avond heel bijzonder.

Inspiratieavond Twinkeltje
Vrijdagavond 26 april jl. hielden wij onze jaarlijkse inspiratieavond voor de vrijwilligers van Twinkeltje. We kwamen bij elkaar voor een gezamenlijke maaltijd, om bij te praten en elkaar te bemoedigen met verhalen en getuigenissen.

Dingen samen beleven, elkaar ontmoeten en inspireren... we doen dat zoveel mogelijk!

De zon brak gelukkig door!
En ja, dan zaterdag 27 april natuurlijk, de vrijmarkt tijdens Koningsdag. Het was weer reuze gezellig en we hadden een mooie opbrengst: 330 euro.

Dat bedrag bracht de opbrengst over de maand april in Twinkeltje op ruim 1,100 euro! Een bedrag dat volledig ten goede komt aan het werk van Teen Challenge in Slowakije... waar we in april overigens ook nog op bezoek zijn geweest, maar daarover in een andere blogpost meer šŸ˜

Inmiddels stromen de giften voor de keuken in Berdichev binnen. Heel fijn!

šŸ‘‰Giften zijn altijd welkom op rekeningnummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend).

Geen opmerkingen: