Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

maandag 21 mei 2018

Reis- en projectnieuws

Bestuursvergadering Europe Teen Challenge
We hebben onlangs, samen met Jim & Lynda Hayes, weer een bemoedigingsreis door Europa gemaakt. We hebben een paar mooie bezoekjes afgelegd onderweg naar Krakow, Polen, waar dit jaar de Europa Teen Challenge conferentie plaatsvond. We vertellen jullie binnenkort graag wat meer over die reis. Hou deze blog dus in de gaten!

"Laat zo uw licht schijnen voor de mensen..." [Matteus 5:16] staat er op onze website. Iedereen die al wat langer meeleest op deze blog weet dat we dat lokaal, regionaal, landelijk en internationaal doen door bijvoorbeeld een helpende (technische) hand te bieden, geld voor een nieuwe wasmachine in een opvanghuis in te zamelen of door gericht gebed en een bemoedigend woord te delen. Al een aantal jaren organiseren wij Regio Gebed Alblasserwaard. We komen elke eerste vrijdagavond van de maand bij elkaar in Twinkeltje en bidden voor eenheid en een geestelijke opwekking in de Alblasserwaard.

We vinden het dan ook heel passend om het Slingelandfestival dat van 22 t/m 24 juni a.s. in Goudriaan wordt georganiseerd te sponsoren. Het festival wordt jaarlijks georganiseerd door Hart voor de Waardeen interkerkelijke organisatie die het Evangelie van God op verstaanbare wijze wil doorgegeven en ruimte biedt om relaties te bouwen. 

We kunnen ons helemaal vinden in het doel van het festival: het creëren van verbinding tussen de vele christenen in de polder, waarbij ze aangemoedigd te worden van betekenis te zijn in hun omgeving. Op die manier kan het 💓van God getoond en gedeeld worden in de Alblasserwaard.

Ver weg en dichtbij, laten we initiatieven die Jezus Christus centraal stellen steunen en elkaar zo bemoedigen! Giften voor het Slingelandfestival zijn van harte welkom op rekeningnummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend). Zet er bij: FESTIVAL.
  • We hebben inmiddels 3,000 euro over kunnen maken voor project dorpskeuken Navazi in Georgië. Zodra we foto's/nieuws hebben plaatsen we dat op deze blog.
  • Het volgende project is hulp aan het vrouwenhuis van Teen Challenge in Litouwen.
  • A.s. vrijdag 25 mei organiseren we een Israelavond in Twinkeltje. Kom gezellig langs om te shoppen,  bij te praten en van hapjes en drankjes te genieten. De deur staat open tussen 19:00-21:30 uur. Korenbloemstraat 20 te Papedrecnt. Tot dan!

Geen opmerkingen: