Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

zaterdag 14 april 2018

Activiteiten en projectnieuws

Presentatie bij de PCOB Alblasserdam
Dinsdag 3 april jl. gaven Marja en Cora een presentatie over het werk van Stichting Traveling Light bij de PCOB (Protestants Christelijke Ouderen Bond) in Alblasserdam.

De Paasboodschap (nieuw leven) werd geillustreerd met praktijkvoorbeelden: daklozen, verslaafden en criminelen die nieuw leven ontvangen in de rehabilitatiecentra van Teen Challenge door heel Europa. We kregen ontzetten veel leuke en bemoedigende reacties.


Op donderdag 5 april jl. waren Michel & Janet van Boxtel van stichting Embrace aanwezig tijdens de missieavond in Twinkeltje. Ze vertelden over hun werk onder daklozen in Boedapest, Hongarije. We konden hun een mooie check overhandigen van maar liefst 2,300 euro. Dat was de opbrengst van Twinkeltje over de maand maart én de collecte die we hielden.

Overhandiging cheque
De missieavonden zijn een ideale gelegenheid om donateurs en de mensen achter de projecten bij elkaar te brengen!


Donderdag 19 april a.s. kunnen jullie Traveling Light weer op sportive wijze sponsoren en wel door mee te doen aan de Lukassen & Boer Verenigingsrun (voorheen de Rabobank clubkasrun)

Clubkasrun 2017
Er kan maximaal 10 km worden gelopen (je kan kiezen: wandelen of rennen) en er wordt 1,50 euro voor elk ronde van 2,5 km op de rekening gestort. Deelnemerskaarten zijn bij de start te krijgen. Neem je Traveling Light t-shirt mee of haal er eentje op bij Jan of Cora. 

Het belooft weer beregezellig te worden. Doen jullie weer mee?


Vrijmarkt Koningsdag 2017
Op Koningsdag vrijdag 27 april zullen we weer met een kraam op de vrijmarkt in Papendrecht staan. Tweedehands boeken, kleding en prullen... we hebben het allemaal in de aanbieding. Ieder jaar kunnen we dankzij jullie toch weer een aardig bedrag storten waarmee we nog meer mooie projecten kunnen ondersteunen.

Kom langs voor een praatje, een bak koffie of gewoon voor de gezelligheid!


GIFTEN zijn sowieso altijd welkom en wel op rek. nr. NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light.

Geen opmerkingen: