Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

vrijdag 27 april 2018

Acties + Jaarverslag 2017

Vrijmarkt Koningsdag 2018
Hebben jullie ook genoten van Koningsdag 2018? Bij onze kraam op de vrijmarkt was het heel de dag door gezellig druk. Hartelijk dank aan iedereen die de moeite nam om langs te komen. We hebben voor 300 euro aan spulletjes én koffie verkocht!

Dat bedrag wordt volledig opgeteld bij de opbrengst van Twinkeltje deze maand. Het project van de maand is het opvanghuis van Teen Challenge Winiarczykowka, Polen. Dat is een huis waar ouderen en alleenstaanden veilig kunnen wonen en therapeutisch kunnen werken.


cupcakes maken
Eerder deze week werden we aangenaam verrast door een gift van 250 euro van de Hoeksteen gemeente in Etten-Leur. De kinderen maakten cupcakes die afgelopen zondag werden verkocht. Dit bedrag zal volledig ten goede komen aan het werk van Brian Slater in Israel. Zijn organisatie Abundant Bread of Salvation helpt ouderen, alleenstaanden en immigranten in Netanya.


Jan was vorige week op bezoek bij de rehabilitatiecentra van Teen Challenge in Letland. Prachtig werk wat daar gebeurt! Het avontuur gaat verder, daarover binnenkort meer op deze blog.


Hebben jullie ons korte jaarverslag 2017 trouwens al bekeken? Een schitterend resultaat: 12 landen bezocht en ruim 58,000 euro geschonken aan zo'n 25 kleinschalige hulpprojecten. Yes! Klik HIER voor het jaarverslag.


Giften (groot & klein) voor de diverse projecten zijn altijd welkom! Momenteel zamelen we geld in voor project dorpskeuken Navazi in Georgië. Rek. nr. NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend).

Geen opmerkingen: