Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

zaterdag 24 maart 2018

Projectnieuws

Teen Challenge Life Center
Van de week brachten wij een bezoek aan het Teen Challenge Life Center in Heerhugowaard. Life Center is een lokaal zorgnetwerk met als doel een (t)huis bieden voor de stad. Uitgangspunt daarbij is inwoners stimuleren tot een actieve en gezonde deelname aan de maatschappij.

Life Center is een mooi voorbeeld van samenwerking op gebied van zorg, welzijn en geestelijke gezonheid. Er is Life Care (zorgpunt en praktijkruimten), Life House (opvang en begeleiding van mensen die tussen wal en schip vallen), Life Café (Ontmoetingsplek en buurthuis) en sinds kort Life Store (2e hands winkel). Directeur Stephan Barendse was vorig jaar op bezoek in ons Twinkeltje en was onder de indruk van de mogelijkheden die een laagdrempelige ontmoetingsplaats biedt. Fijn dat we ook hierin een inspiratie voor anderen mogen zijn!
Nieuwe kachel


Begin januari haalden wij geld op voor project kachel hostel Biaogardzie in Polen. We ontvingen een email en foto's van Jan and Małgorzata Kwiatkowscy, de directors van het huis. Zij schrijven:

"Heel veel dank !!! Winter en vrieskou zijn niet erg meer!!!

Dank jullie wel voor de hulp bij het aanschaffen van de nieuwe kachel. De nieuwe kachel doet het prima en geeft ons warmte én vreugde. De tweede kachel is ook geinstalleerd, dus we zijn allemaal heel blij en zeer aangeraakt door jullie betrokkenheid en jullie wil om te helpen.

Voor veel van onze bewoners is dat een getuigenis dat God's liefde zich openbaart door mensen."


Mannen rehab Berdichev, Oekraine
Vorig jaar stuurden we ook tweemaal een gift voor de uitbreiding van het mannenhuis in Berdichev, Oekraine.

Het is echt de moeite waard om te zien hoe de nieuwe aanbouw eruit ziet. De Davidsster in het plafond is echt iets om jaloers op te zijn :)

Er worden veel bijeenkomsten gehouden en trainingen gegeven. Wat een prachtige ruimte om te wonen en leren en samen te komen, vooral als je bedenkt dat de mannen veelal op straat hebben geleefd.

Teen Challenge studenten in Berdichev
We vinden het geweldig om te zien hoe de giften worden besteed en om dat ook met jullie te delen!

Jullie zijn altijd welkom in Twinkeltje, maar in het bijzonder op:

  • Donderdagavond 5 april: Missieavond Hongarije
  • Vrijdagavond 20 april: Prayer for the Nations
  • Vrijdagavond 25 mei: Israelavond

Giften voor al die mooie projecten die we ondersteunen zijn altijd welkom op rek. nr. NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light.

2 opmerkingen:

Wendy Born zei

Wat doen jullie toch prachtig werk! Veel zegen toegewenst.

Traveling Light zei

Dank je wel Wendy, we doen het graag en zonder mensen zoals jij zou het niet mogelijk zijn om zoveel projecten te steunen. Dus... dank aan jullie!