Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

zaterdag 17 maart 2018

Missieavond en reizen

Zondagmorgen in de chapel, Sered
Tussen de berichten op deze blog in, gebeurt er natuurlijk van alles en nog wat. We zitten zelden stil :)

Afgelopen weekend waren we (Jan en Marja) in Slowakije. We hadden een uitnodiging ontvangen om de presentatie van de Slowaakse editie van Marja's boek 'Grace of Giving' in Bratislava bij te wonen. 

Uiteraard maakten we van de gelegenheid gebruik om op bezoek te gaan bij het Teen Challenge rehabilitatiecentrum in Sered. In de David Wilkerson chapel deelden we met de mannen in het programma principes over het geven van je hele wezen aan God, daar kwamen wel reacties op los. We hadden ook ruim de tijd om met en voor elk van de mannen te bidden.

We hadden van te voren gebeden dat ons bezoek tot zegen en bemoediging zou zijn, en dat was het zeker!

Zoals de meesten van jullie inmiddels wel weten organiseren we ook allerlei activiteiten en bijeenkomsten in Twinkeltje. Zo houden we op donderdag 5 april a.s. een Missieavond Hongarije.

Michel en Janet van Boxtel, van Stichting Embrace, komen dan op bezoek en zullen vertellen over hun werk onder de allerarmsten in Hongarije en hoe het is om als jong gezin te emigeren met een duidelijke roeping. Het belooft een inspirerende avond te worden.

Vanaf 19:30 uur is er inloop met koffie/thee en wat lekkers. We zien uit naar jullie komst!

Door missieavonden te organiseren bieden we jullie een kijkje achter de schermen van projecten die we ondersteunen. Mooi om te weten waar je geld heen gaat, mooi om elkaar te ontmoeten en bemoedigen.


Giften voor al die mooie projecten die we ondersteunen zijn altijd welkom op rek. nr. NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light.

Geen opmerkingen: