Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

donderdag 1 februari 2018

Uitslag Weissensee tocht 2018

Schaatsers in actie
Dinsdagmorgen 30 januari was het zover, om 06:00 uur viel het startschot voor de 3e Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. Krijn en Henk gingen er als een speer van door.

Uiteindelijk is de uitslag als volgt:

Krijn Donk reed de 200 km in een fantastische tijd van 7:40 uur,  ondanks het feit dat hij in de laatste ronde kramp in beide benen kreeg en ook nog is gevallen.

Henk Swijnenburg heeft helaas de strijd moeten staken na de 13e ronde, dus na ruim 160 km. Hij was een paar dagen eerder door zijn rug gegaan en tsja... dan valt het überhaupt niet mee om te schaatsen. Dus, petje af voor Krijn en Henk en natuurlijk ook voor Adrie Swijnenburg die er altijd bij is voor verzorging en support. Wij zijn ontzettend trots op ons schaatsteam.

Bewoners Bertine House
Vooral ook omdat al die inspanning geen eigenbelang was. Met hun sportieve actie haalt het team geld op voor Bertine House in Oekraïne, een christelijk opvanghuis voor moeders (met hun kinderen) die uit prostitutie en verslaving komen.

Er zijn ontzettend veel bedragen toegezegd en we hopen dat jullie je giften zo snel mogelijk willen overmaken op bankummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light onder vermelding van Weissensee. We kunnen wel melden dat we boven de 5.000 euro uitkomen!!

Aan tafel in Bertine House
Stichting Traveling Light heeft een ANBI status, dus giften zijn belastingaftrekbaar. Wij hopen binnenkort aan Bertine House te kunnen melden welk bedrag er onderweg is!

We zijn ook dit jaar weer ontzettend dankbaar voor ons schaatsteam én voor alle leuke, lieve en bemoedigende reacties die we mochten ontvangen.

In Bertine House kunnen ze nog niet helemaal begrijpen dat zo'n grote actie speciaal voor hen in gang is gezet :)

We laten jullie binnenkort op deze blog weten hoeveel de actie uiteindelijk heeft opgebracht.

Geen opmerkingen: