Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

donderdag 25 januari 2018

Nieuws en gebedspunten

Dinsdag 30 januari a.s. is het zover... dan zal het Traveling Light schaatsteam aan de 200 km op de Weissensee beginnen! We zijn blij met alle aandacht in de lokale pers. Marathon Magazine deed vorig jaar al melding van de sponsoracties van Krijn en Henk (klik op de foto hiernaast voor een vergroting).

De toezeggingen zijn goed op gang gekomen, we zitten al ver boven de 3,500 euro. Krijn en Henk gaan schaatsen voor Bertine House in Oekraïne, een christelijk opvanghuis voor moeders (met hun kinderen) die uit prostitutie en verslaving komen. Als je nog mee wilt doen kijk dan even HIER hoe je de heren kan sponsoren.


Verder hebben we nog een project lopen voor een nieuwe moederkachel in een re-entry huis in Polen. We hopen daar binnenkort een mooi bedrag voor over te kunnen maken. Zodra de nieuwe kachel is geïnstalleerd, zullen we ook foto's opvragen.


Teen Challenge mannenhuis, Almaty
De opbrengst in Twinkeltje over de maand januari is bestemd voor het Teen Challenge rehabilitatieprogramma Green Pastures in Almaty, Kazachstan. Green Pastures is een zorgboerderij waar zo'n dertig jongens en mannen verblijven die vrij willen komen van verslaving en andere levensbedreigende problemen.

Het werk aldaar is afhankelijk van giften! Algemene giften die bij Traveling Light binnenkomen zullen we bij de opbrengst van Twinkeltje optellen zodat we een mooi bedrag kunnen overmaken.


Koffie met TC België
Jan is op dit moment in Portugal, hij volgt daar, samen met werkers uit diverse landen in Europa, een training 'counseling' bij Europe Teen Challenge. Counseling-vaardigheden komen goed van pas in al de gesprekken die we voeren als we projecten bezoeken!Op deze weblog nemen we jullie als het ware even mee op reis door Europa. Hopelijk krijgen jullie een idee van al het mooie werk dat er overal gaande is en dat we met elkaar van harte ondersteunen. Achter de schermen zijn we alweer druk bezig met verzamelen van informatie voor komende projecten.


Even een greep uit de berichten die jullie binnenkort op deze blog kunnen verwachten:
  • Diverse vertalingen van het 'Living Free' curriculum, Macedonië 
  • Outreach Brian Slater in Netanya, Israel 
  • Jeugdwerk The Gate in studentenstad Wraclow, Polen
  • Financieel jaarverslag 2017
Giften, groot en klein, zijn welkom op NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light onder vermelding van het project.

Geen opmerkingen: