Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

dinsdag 20 februari 2018

Projectnieuwtjes

Blijdschap in Bertine House
De eerste twee maanden van het nieuwe jaar zijn alweer bijna voorbij, hoogste tijd dus voor wat (project)nieuws. De uiteindelijke opbrengst van de Weissensee actie 2018 is uitgekomen op 5,800 euro. Een geweldig resultaat waarvoor we jullie namens de schaatsers en natuurlijk de staf, vrouwen en kinderen van Bertine House in Oekraïne nogmaals hartelijk willen bedanken.

Over de Oekraïne gesproken. Weten jullie nog dat we in december een bedrag konden schenken voor het Teen Challenge jeugdkoffiehuis in Berdichev? We ontvingen onlangs een aantal foto’s waaruit duidelijk blijkt dat er grote belangstelling is voor dit werk onder jongeren.

Jeugdkoffiehuis Berdichev
De bijeenkomsten worden druk bezocht en er komen mooie gesprekken op gang over God, school, relaties en toekomst. We houden jullie op de hoogte van het jeugdwerk daar via deze blog.

De inkomsten in Twinkeltje over de maand februari zijn bestemd voor het werk van Brian Slater in Netanya, Israel. Onder de naam Abundant Bread of Salvation runt hij een voedselbank en gaarkeuken voor met name ouderen, alleenstaande moeders en nieuwe immigranten. Ook heeft hij goede contacten met een drugs- en alcoholrehabilitatiecentrum in de stad en voorziet hij de mannen daar van kleding en voedselpakketten. Bekijk deze VIDEOCLIP.

Voedselbank Netanya
Als je wilt investeren in het leven van al deze Joodse mensen en hen de kans wilt geven om in aanraking te komen met het goede nieuws, kom dan eens gezellig langs in Twinkeltje. We zijn elke zaterdagmiddag van 12:00 – 17:00 uur open.

Uiteraard kun je ook rechtstreeks een gift overmaken op NL91RABO0118582275 ten name van Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van ISRAEL.

We hebben verder ook het mooie bedrag van 4,000 euro over kunnen maken voor de kachel in Białogardzie, Polen. Zodra we foto’s hebben ontvangen, plaatsen we die op deze blog! Hartelijk dank voor jullie snelle reacties op deze hulpvraag. Fijn om zo met elkaar in actie te komen!

Bezoek aan The Gate in Wroclaw
Voor het volgende project op deze blog gaan we weer naar Polen, en wel naar de studentenstad Wroclaw en het werk onder jongeren dat wordt georganiseerd door The Gate.

We vinden het een hele bemoedigende ontwikkeling dat we steeds meer verzoeken krijgen om kinder- en jongerenwerk in Europa te steunen. Hou deze blog dus in de gaten of meld je aan voor updates per email als je op de hoogte wilt blijven (zie rechterkolom op onze BLOG).

Geen opmerkingen: