Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

dinsdag 14 november 2017

Project dinershow Amsterdam

Dinershow vorig jaar
Het is alweer een tijdje geleden dat we een project in Nederland sponsorden, terwijl er natuurlijk wel ontzettend veel leuke en mooie initiatieven zijn.

Onlangs kregen we weer eens een mailtje van Elaine Mackay van Victory Outreach in Amsterdam. We hebben haar in het verleden geholpen met diverse projecten en in december staat er weer iets bijzonders op het programma.

Victory Outreach is een internationale kerk met als missie het uitreiken naar kwetsbare mensen in de samenleving. Op zaterdag 23 december organiseert VO in samenwerking met stichting Game of Life een dinershow met als doel gebroken families en gezinnen uit de lagere sociale klasse tijdens de kerstperiode samen te brengen. Vorig jaar was het een groot succes.

Dit jaar worden 500 mensen verwacht
Tijdens de dinershow kunnen gasten kijken naar een indrukwekkend toneelstuk onder het genot van een chique driegangenmenu. Tijdens de show worden cadeaus weggegeven en aan het einde van de avond zal iedereen verblijd worden met een give-away. De organisatie verwacht dit jaar zo’n vijfhonderd gasten.... 

Elaine is, namens stichting Game of Life, op zoek naar vrijwilligers, donaties en financiële ondersteuning voor dit grote evenement. Stichting Traveling Light wordt altijd blij van initiatieven waarbij mensen bij elkaar worden gebracht en de liefde van Christus op een praktische manier wordt uitgedeeld.

Heeft u een hart voor Amsterdam en de mensen die Jezus nog niet kennen? Maak dan een gift over op rekening nr. NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van AMSTERDAM. Wij zorgen ervoor dat het op de juiste plaats terecht komt.

Geen opmerkingen: