Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

donderdag 21 september 2017

Project werk Brian Slater in Israel

Brian Slater
Degenen die onze blogs al wat langer volgen, weten dat we vrijwel ieder jaar op bezoek gaan bij Brian Slater in Netanya, Israel. Hij is de oprichter van Abundant Bread of Salvation, een organisatie die hulp biedt aan Holocaust overlevenden, armen, alleenstaanden, immigranten en ouderen. 

Brian met Nachum (in het midden)
Brian runt een voedselbank, kledinguitgifte en soepkeuken in Netanya en als we in Israel zijn, doen we daar graag vrijwilligerswerk. Het is ook altijd een mooie gelegenheid om in gesprek te gaan met de mensen die komen voor hulp (in het Duits, Engels, Hebrews en Jiddisch met veel gebaren). Vrijwilligers komen vanuit de hele wereld.

Momenteel is hij in de USA voor een reeks spreekbeurten en presentaties. Het bijzondere aan deze reis is dat hij samen reist met Nachum Kerpilevich, leider van de Association of Concentration Camps and Ghetto Survivors of Israel, Netanya Branch. Deze man is 84 jaar oud en het is zijn eerste reis naar Amerika.

Brian had ons enige tijd geleden al gevraagd of we wilden helpen met het dekken van de kosten voor deze reis. Er komt nogal wat bij kijken natuurlijk om twee weken rond te reizen en te overnachten in de USA. Ondertussen gaat het werk in Netanya ook gewoon door.

Locatie voedselbank/gaarkeuken in Netanya
Als jullie willen weten wat Brian's werk zoal inhoudt, is het echt de moeite waard om zijn blog of Facebook pagina eens te bekijken!

Uiteraard willen wij Brian, zijn werk in Israel en de reis in de USA ondersteunen. De opbrengst van Twinkeltje over de maand september zal in elk geval naar dit project gaan. Tijdens de Israel-avond 30 september a.s. zullen we ook foto's projecteren van Brian's werk in Netanya.

Daarnaast is het ook mogelijk een gespecificeerde gift over te maken op NL91RABO0118582275 ten name van Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van ISRAEL. Hartelijk dank alvast, we rekenen weer op jullie vrijgevigheid en we hopen jullie te verwelkomen op zaterdag 30 september a.s.


PS: Voor het actuele project Teen Challenge Armenië is al ruim 3,000 euro binnen!  Ook daarvoor zijn giften nog van harte welkom.

2 opmerkingen:

Ariëlla zei

Dank je wel voor het facebook linkje!!!

Traveling Light zei

Een pagina met veel foto's en filmpjes van zijn werk in Israel, leuk! Bedankt voor het meelezen.