Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

zaterdag 12 augustus 2017

Activiteiten en projectnieuws

A.s. donderdagavond 17 augustus organiseren we weer een missieavond in Twinkeltje, deze keer staat Oekraïne centraal. We hebben gasten uit Kiev op bezoek, namelijk Sergey & Mariana Glushko. Zij zijn de directors van Teen Challenge Oekraïne en ze zullen het een en ander vertellen over het werk onder verslaafden en daklozen.

Het is voor ons heel bijzonder dat ze op bezoek komen, want het allereerste project van Stichting Traveling Light in 2011 kwam er door een bijzondere ontmoeting met dit lieve stel!

Mariana & Sergey
Om 19:30 uur is er inloop met koffie en thee. We nodigen jullie van harte uit voor een inspirerende, leerzame en gezellige avond. Er is gelegenheid om vragen te stellen, er zullen foto's getoond worden, we zullen met elkaar bidden en uiteraard houden we een collecte om het werk in Oekraïne te zegenen!

Ook de opbrengst in Twinkeltje over de maand augustus zal naar Teen Challenge Oekraine gaan.


Samenkomst in The Bridge
We ontvingen een nieuwsbrief van Jordan & Vesna Stoilovi uit Macedonië. Ze zijn ontzettend blij met de financiële hulp die ze van ons kregen. De nieuwe locatie van koffiehuis The Bridge is inmiddels geopend en het ziet er echt fantastisch uit. 

Fris interieur
Er is nu ook een vast programma op verschillende dagen in de week: vrouwenontmoeting, bijbelstudie, kinderclub etc. We zijn heel dankbaar dat het buurtwerk in deze stad (waar 85% van de bevolking islamitisch is) eindelijk vruchten gaat afwerpen, er komen steeds meer mensen die belangstelling hebben voor de Bijbel en die God graag beter willen leren kennen.

Nogmaals: HARTELIJK DANK namens Jordan & Vesna en hun team.


Superblije matroos
Van havenevangelist Guus Peters kregen we ook weer mooie foto's en berichten. Hij heeft al heel veel Fillipijnse zeelui blij kunnen maken met christelijke lektuur, films én Tagalog Bijbels! Dankzij jullie giften dus. 

Geweldig dat we Guus steeds weer kunnen helpen om zijn missie uit te voeren... zoveel mogelijk zeelui bekend maken met het evangelie van Jezus Christus.


Afgelopen juni hebben we Twinkeltje op een dinsdagavond voor het eerst geopend als 'healing room'. Dat wil zeggen dat iedereen die gebed nodig heeft voor genezing, herstel of bevrijding welkom is om binnen te lopen. De naam die we voor die avonden hebben bedacht is Re-store... een leuke woordspeling in het Engels :)

Dinsdag 22 augustus zetten we de deur daar weer voor open (Korenbloemstraat 20, Papendrecht). Er zijn lieve mensen aanwezig om met je te bidden.


Dan nog even over de actuele projecten, we hebben 5.000 euro kunnen schenken voor de uitbreiding van het vrouwenhuis in Wit-Rusland. In het najaar zullen we hen nog helpen met een 2e fase, de inrichting.

Voor project herstart Teen Challenge Kroatië is al ruim 1.000 euro binnen, dus dat gaat ook heel goed. Dank jullie wel voor de giften die zonder onderbreking binnen blijven komen. Het is geweldig wat we met elkaar kunnen doen om zoveel projecten te ondersteunen en mensen door heel Europa te helpen.

Giften zijn altijd van harte welkom op rekeningnummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend).

Geen opmerkingen: