Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

maandag 10 juli 2017

Activiteiten en projectnieuws

foto: Oles Sh
We zijn net terug uit Oekraïne en wat een bijzondere week hebben we achter de rug. Zo'n 250 mannen en vrouwen uit diverse rehabilitatiecentra waren aanwezig tijdens het jaarlijkse zomerkamp dat wordt georganiseerd door Teen Challenge en de Joods Messiaanse gemeente uit Berdichev.

Traveling Light heeft het hele gebeuren met een mooie gift van 3,000 euro kunnen sponsoren. We zullen binnenkort wat uitgebreider schrijven over de belevenissen aldaar. We kregen de gelegenheid om over een aantal thema's les te geven. We hebben daarnaast met heel veel mensen gebeden en woorden van kennis, wijsheid en profetie kunnen delen. Het was geweldig! Hartelijk dank voor jullie gebeden en giften.

Onze hard werkende vrijwilligers
De maand juni in Twinkeltje was rustig maar wel heel waardevol door alle mooie gesprekken die we hebben mogen voeren. Op de valreep (30 juni) hebben een aantal van onze lieve vrijwilligers een cateringklus geklaard en daarvoor ontvingen we een mooie donatie.

Mede daardoor hebben we 1,000 euro kunnen schenken voor het werk van Radko & Nevin Kratsov onder de Roma's in Bulgarije. De maand juli is Twinkeltje wegens vakantie gesloten.

Bijbelstudie tijdens de werkweek in Italië
Van 28 augustus tot en met 4 september a.s. organiseren we weer een werkweek in Toscane. Er is nog plaats voor maximaal 2 personen. neem even contact op als je mee wilt.

Onze agenda voor de 2e helft van 2017 is HIER te lezen. Kijk ook eens op onze mooie website en deel al dat leuke nieuws met een ander. De ondersteuning van al die bijzondere projecten is alleen mogelijk dankzij jullie.

FIJNE VAKANTIE!

PS: Giften zijn altijd van harte welkom op rek. nr. NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light.

Geen opmerkingen: