Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

donderdag 8 juni 2017

Project verhuizing The Brigde, Tetovo

Inmiddels hebben ze er een mooie dochter/zusje bij!
Herinneren jullie je Jordan & Vesna Stoilovi uit Macedonië nog? We hebben hen in het verleden geholpen met de opzet van een speeltuin en het inrichten van hun koffiehuis The Bridge.

We ontvangen regelmatig hun nieuwsbrieven en zo blijven we aardig op de hoogte van het reilen en zeilen in Tetovo, een stad in het noord westen van het land waar voornamelijk mensen van Albanese afkomst wonen. Zo'n 83% van de bevolking is Moslim.

Jordan wil graag de mensen in zijn stad, die de liefde van God niet kennen, bereiken. Hij is iedere dag aanwezig in koffiehuis The Bridge waar hij in gesprek gaat met bezoekers. 

Nieuwe locatie The Bridge
In de afgelopen jaren heeft hij goede relaties op kunnen bouwen met diverse gasten en een aantal van hen zijn inmiddels tot geloof gekomen en gedoopt. Ze komen in The Bridge bij elkaar voor Bijbelstudie.

The Bridge gaat verhuizen naar een groter pand op een nieuwe locatie. Dat is natuurlijk geweldig nieuws. Het pand was tot voor kort in gebruik als (post)kantoor, maar binnenkort wordt het het nieuwe onderkomen voor Jordan en zijn team.

Jacek & Magdalena  with children
Ja, we schrijven 'team', want na jaren bidden en wachten krijgen ze eindelijk hulp van een zendingsgezin uit Polen! Jacek en Magdalena hebben de laatste jaren via OM gewerkt onder de vluchtelingen in zuid Macedonië . Zij hebben nu woonruimte in Tetovo gevonden en zullen meehelpen om meer mensen te bereiken met het goede nieuws over Jezus Christus.

Het (post)kantoor zal binnenkort leeggehaald worden
Goed, een nieuwe locatie voor the Bridge dus. Jordan heeft gevraagd of Traveling Light wil helpen met fondsenwerving voor de inrichting (keuken) en aanschaf van tafels, stoelen en banken.

Natuurlijk willen we dat en we hopen weer dat jullie meehelpen om snel een mooi bedrag bij elkaar te brengen. Een bedrag dat rechtstreeks naar The Bridge zal gaan. We hopen dan op niet al te lange termijn weer eens op bezoek te gaan.

Giften (groot & klein) zijn welkom op rekeningnummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend). Vergeet niet te vermelden: BRIDGE.

Geen opmerkingen: