Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

maandag 19 juni 2017

Druppel op de gloeiende plaat?

Ga er daarom op uit om alle volken tot mijn discipelen te maken.... (Matteüs 28:19)

Misschien wel een van de meest vreemde uitspraken van Jezus, als je er tenminste goed over na denkt. Alle volken tot Zijn leerlingen maken? In het Engels staat er zelfs 'all nations'. Hoe kunnen we daar in vredesnaam gehoor aan geven? Eén op één gesprekken, dat lukt nog wel, maar is dat niet een druppel op de gloeiende plaat?

Die één op één gesprekken vinden overal plaats, in elke dorp, in elke stad en in ieder land. En juist daaruit ontstaat het echte grote werk. Als stichting willen we graag op de hoogte blijven van wat Gods Geest doet in onze regio, in ons land en in Europa. Aangezien nieuws hierover meestal niet via de reguliere media naar buiten komt, moeten we het zelf opzoeken. Daarom nemen wij deel aan conferenties, onderhouden  we een actief netwerk en zijn we zoveel mogelijk onderdeel van bewegingen die de opdracht van Jezus serieus nemen.

 • ZIP festival
  Van 24 juni tot 3 juli a.s. wordt weer het ZIP-festival georganiseerd op het Salmsteke terrein in Lopik. Een veelzijdig familiefestival met als thema VERWONDER.
  Wij zullen daar ook aanwezig zijn tijdens de kampvuuravond op zaterdag en voor een lezing/workshop op maandagavond

 • Opwekking
  Tijdens het Pinksterweekend kwamen zo'n 65.000 Christenen bij elkaar. Wat een geweldig gezicht was dat en wat een bemoediging voor iedereen die wel eens denkt dat het Christendom op zijn retour is in Nederland. Echt niet!

  Marja schrijft al 10 jaar lang een maandelijkse column voor Opwekking Magazine.

 • Čuvar Brata Svoga
  Voor de zesde keer zijn we aanwezig bij 'My Brother's Keeper' Een kampeer- en activiteitenweekend voor mannen (uit landen die tot het voormalige Joegoslavië behoorden) waarin verzoening, vergeving, eenheid en geestelijke groei centraal staan. Het is een enorm voorrecht dat wij getuige kunnen zijn van God in de Balkan landen doet!

 • ESBS - Europe Shall Be Saved
  ESBS
  is een beweging die zich vanuit centraal Europa (Zwitserland) over heel Europa uitbreidt. Er worden conferenties en gebedsbijeenkomsten georganiseerd waarin eenheid tussen de kerken centraal staat. Tijdens deze bijeenkomsten wordt specifiek gebeden voor de landen van Europa.

  Wat wij in het klein doen met Prayer for the Nations, zien we daar in het groot bevestigd. Een enorme bemoediging voor ons!

Het is ons doel om in ieder land van Europa contacten te leggen en o.a.  diegenen te bemoedigen die de daklozen, de verslaafden en de prostituees vertellen over Gods liefde.

We zijn ontzettend blij met iedereen die ons daarbij helpt, op welke wijze dan ook. Hartelijk dank!

Geen opmerkingen: