Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

zaterdag 22 april 2017

Project sponsoring zomerkamp Oekraine

Zoals aangekondigd is het volgende project de sponsoring van het zomerkamp dat ieder jaar in Oekraine wordt georganiseerd door Teen Challenge Oekraine en de Joods Messiaanse gemeente van pastor Sergey Romanenko. Er worden weer rond de tweehonderd deelnemers verwacht in Berdychiv

En hoera, wij (Jan en Marja) gaan ook naar Oekraine en zullen aan het zomerkamp deelnemen!

Het kamp is bedoeld voor mannen en vrouwen die al in een drugs- en alcoholrehabilitatiehuis zitten, waar dan ook in Oekraine. Ook leiding, vrijwilligers, werkers, pastors, gemeenteleden, kinderen en familieleden zijn van harte welkom. Een midweek kamperen, spelletjes doen, lachen, bijbelstudie, muziek maken, samen eten en praten... nou ja, teveel om op te noemen.

Het kamp zal worden gehouden van 3-7 juli a.s. en deelname kost ca. 25 euro per persoon. Velen van hen hebben echter niet of nauwelijks inkomen, vandaar de vraag of wij weer willen helpen.

Dat willen we zeker! Mensen blij maken door ze in de gelegenheid te stellen aan deze bijzondere week deel te nemen doen we heel graag. We vertrouwen ook weer op jullie medewerking.

Wil je graag iemand in Oekraine sponsoren? Maak dan 25 euro (of een veelvoud daarvan) over op rekening nummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van ZOMERKAMP OEKRAINE.

Sponsoring van het zomerkamp is een heel directe en praktische manier om gelovigen in Oekraine steun te betuigen vanuit Nederland, maar ook om mensen (misschien voor het eerst) in de gelegenheid te stellen God beter te leren kennen!


Andere actuele projecten:
Project Tagalog Bijbels
Project Bijbels en Koeien, Eurasia

2 opmerkingen:

Yvonne zei

Ik wil graag iemand sponsoren en zal geld overmaken. Ik heb evt. nog wat russische (kinder) bijbels en meer. Kunnen jullie daar iets mee?

Traveling Light zei

Wij gaan met het vliegtuig Yvonne, maar vrienden van ons gaan met de auto naar de Oekraine, dus we kunnen de kinderbijbels meenemen!