Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

woensdag 12 april 2017

Meer Tagalog Bijbels nodig!

Guus & Annemiek tijdens de laatste kerstpakettenactie
Lieve mensen, even een berichtje tussendoor van havenevangelist Guus Peters. Weten jullie nog dat we hem vorig jaar september een gift gaven voor de aanschaf van 100 Tagalog Bijbels? Welnu, de Bijbels vinden gretig aftrek bij de Filippijnse zeelieden, dus de voorraad bij Guus op zolder moet nodig aangevuld worden.

Tagalog is de nationale taal op de Filipijnen en Guus heeft veel contact met Filippijnse zeelieden. Hij schrijft:

De grootste schat: Gods woord
"Alleen al in de afgelopen twee weken ontmoette ik een kapitein, die Bijbelstudie gaf aan boord en een paar Bijbels wilde. Verder een jonge Filipino, die een King James versie wilde (Staten vertaling) en een man die net een kindje van anderhalf had verloren en troost zocht in Gods Woord."

We ondersteunen het mooie werk van Guus en lezen steeds weer met plezier zijn nieuwsbrieven. Hij is als een vader voor de zeelui die vaak maandenlang van huis zijn en hij heeft regelmatig diepe gesprekken met hen over God en de Bijbel.

Bijbels, boeken, dvd's
De Bijbels kosten achtenhalve euro per stuk en Guus wil er weer minstens honderd bestellen; dus reken maar uit.

Als je een hart hebt voor de verspreiding van het goede nieuws... tot in de uithoeken van de aarde, maak dan een gift over op op NL91RABO0118582275 ten name van Traveling Light onder vermelding van BIJBELS.

Wij zorgen ervoor dat het bedrag zo snel mogelijk naar Guus gaat!

Geen opmerkingen: