Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

donderdag 30 maart 2017

Sjaloom blij met nieuwe apparatuur

Heel blij met de nieuwe apparatuur!
Weten jullie het nog? Eind vorig jaar organiseerden we een actie om Stichting Sjaloom, de christelijke boek- en muziekwinkel aan de Veerpromenade in Papendrecht, te helpen.

Er was een (extra) financieel steuntje in de rug nodig om met name een nieuwe server aan te schaffen.

Zo is werken nog leuker...
We ontvingen afgelopen week het bericht dat, mede dankzij jullie giften, de server inmiddels in de winkel geïnstalleerd is. Het heeft nog aardig wat voeten in de aarde gehad omdat de server aangeschaft moest worden bij de brancheorganisatie en ook door hen moest worden geinstalleerd.

De oude stoffige server uit 2003 was echt wel aan vervanging toe. In de digitale wereld is 2003 zo ongeveer pré-historie :) en de kans dat het oude apparaat ermee zou gaan stoppen was behoorlijk aanwezig. Maar goed, met de nieuwe server, waarop de website, kassa en andere computers draaien, werd ook een nieuwe laptop aangeschaft... waar de penningmeester heel trots op is zoals op de foto te zien is!

Uitgebreid assortiment creatieve boeken
Mensen (en organisaties) blij maken met praktische hulp, financiele steun en/of geestelijke bemoediging, of het nu ver weg is of heel dichtbij... we doen het graag. Namens Stichting Sjaloom heel hartelijk dank voor jullie giften.

Uiteraard nodigen we jullie van harte uit om eens een kijkje te nemen in de boek- en muziekwinkel. Het puilt uit van de mooie, hippe, dikke, dunne, leerzame, vermakelijke en serieuze boeken. Daarnaast hebben ze heel veel mooie kaarten en kadoartikelen... en DVD's en muziek en nog veel meer!

Ga eens langs en doe ze de groeten van Traveling Light.

Geen opmerkingen: