Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

donderdag 18 februari 2016

Terugblik Weissensee actie 2016

'Goed gedaan mannen!'  Hartelijk dank vanuit Kazachstan!
We kunnen met elkaar terugkijken op een hele geslaagde Weissensee actie. Ondanks de dooi (zacht ijs) en de vele plassen (waardoor de scheuren niet te zien waren) hebben onze schaatsers toch mooie prestaties geleverd tijdens de Alternatieve Elfstedentocht in Oostenrijk.

Krijn Donk reed de 200 km in een flitsende tijd van 7:43 uur, Henk Swijnenburg deed het in een uitstekende tijd van 9:33 uur. Helaas geen verbetering van hun persoonlijke records. 

Henk Vlot kwam na 10:57 uur over de finish. Voor hem was dat wel een persoonlijk record, omdat hij een vorige keer na 140 km de race moest staken.

Henk S., Krijn en Henk V. op de Weissensee
Met deze sportieve acties hebben de mannen 4,500 euro in het laadje gebracht. De volledige opbrengst komt ten goede aan de bouw en installatie van een keuken in het jongenshuis van Teen Challenge in Kazachstan

In Almaty waren ze natuurlijk ontzettend blij met de uitkomst en namens hen willen we iedereen, de schaatsers, supporters én mensen van de pers van harte bedanken voor de inzet. Geweldig om te zien hoeveel enthousiaste en hartverwarmende reacties er binnenkwamen.

Blije gezichten  dankzij jullie inzet en giften
Wij (Jan en Marja) hopen binnenkort een bezoek aan Kazachstan te plannen. Het is daar nu nog volop winter, een mooie tijd voor hen om plannen te maken voor de aanstaande verbouwing!

We schrijven het wel vaker op deze blog: het schenken van een gift is niet het einde van een project, het is het begin van een nieuwe of de voortzetting van een bestaande relatie. 

Verder nieuws:
  • Het bedrag voor project onderwijs Teen Challenge in Slowakije is ook binnen. Hartelijk dank daarvoor.
  • Het jaarverslag over 2015 zal binnenkort op onze website worden geplaatst.
  • Een volgend project op deze blog: Project reparatie Casa Nuova, Italië

Geen opmerkingen: