Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

dinsdag 9 februari 2016

Schatten in de hemel...

In april bestaat Stichting Traveling Light 5 jaar. Een relatief korte periode waarin ontzettend veel is gebeurd.

Wat begon als een eenvoudig initiatief van twee mensen is inmiddels uitgegroeid tot
  • een levendig netwerk van contacten in meer dan twintig landen,
  • vele honderden projecten die we gesteund hebben,
  • een prachtig team vrijwilligers en
  • trouwe donateurs.
Penningmeester Martin de Haas schrijft in het financiëel jaaroverzicht van 2015:

"Ook dit jaar kunnen we terugkijken op een jaar van groei. De inkomsten zijn ten opzichte van 2014 met ruim 13% gestegen en er is dit jaar meer dan 59.000,- euro binnengekomen. Met al dat geld hebben we 29 projecten kunnen ondersteunen voor een totaal bedrag van ruim 58.000,- euro, een stijging van bijna 10%. 

Het geld dat via de giften binnen is gekomen heeft allemaal een goede plaats van bestemming gevonden. Ik vind het bijzonder dat we dat kunnen doen met een minimum aan kosten. Alleen de bankkosten worden door de stichting betaald. Dit jaar was dat minder dan 0,5% van de inkomsten. Alle andere kosten worden uit eigen zak betaald.

Voor het komend jaar is mijn gebed dat we opnieuw een groot aantal projecten kunnen ondersteunen en dat de stijgende lijn van inkomen en uitgaven mag voortzetten."

Bij deze willen we iedereen bedanken die op wat voor manier dan ook heeft meegewerkt om deze groei mogelijk te maken. Zonder jullie tijd, aandacht, gebeden, giften en enthousiasme zouden we niet bestaan. Die dank spreken we zeker ook uit namens de honderden, zoniet duizenden, mensen die we hebben kunnen helpen op hun weg naar een beter bestaan.

Verzamel voor jezelf geen schatten op aarde: mot en roest vreten ze weg en dieven breken in om ze te stelen. Verzamel schatten in de hemel, daar vreten mot noch roest ze weg, daar breken geen dieven in om ze te stelen. Waar je schat is, daar zal ook je hart zijn.
[Matteus 6:19-21]

Wat ons betreft mag je dit mooie bericht met zoveel mogelijk mensen delen :)

4 opmerkingen:

Wendy Born zei

Inderdaad een prachtig bericht Marja en Jan! Reden tot dankbaarheid!

Traveling Light zei

Zeg dat wel Wendy, het is geweldig om te zien hoe het werk gezegend wordt. Jullie ook heel hartelijk dank voor je trouw.

Anita zei

Wat een geweldig resultaat en prestatie. Jan en Marja- bedankt. Jullie laten zien dat klein HEEL GROOT kan zijn. Gods zegen voor jullie werk!

Traveling Light zei

Dat is mooi gezegd Anita, klein kan heel groot zijn. Bedankt voor je reactie en steun!