Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

dinsdag 19 januari 2016

Groeten uit Kazakhstan

Jongenshuis in Almate
De Weissensee actie ten bate van het Teen Challenge jongenshuis in Kazachstan is in volle gang, en hoe!

De toezeggingen en reacties tot nu toe zijn echt hartverwarmend. Er is al meer dan 2700 euro toegezegd als ons schaatsteam de 200 km lange tocht op de Weissensee uitrijdt op 26 januari a.s.

Voor het verbeteren van persoonlijke records is nog veel meer toegezegd :) (Day houden we nog even geheim). Ook hebben er leuke artikelen in de Klaroen/Het Kontakt en op Papendrecht.net gestaan over ons team dat volgende week de Alternatieve Elfstedentocht in Oostenrijk zal schaatsen.
Hoekje in de huidige kookruimte

De volledige opbrengst van deze sportieve actie zal naar het jongenshuis in Almate gaan en gebruikt worden voor het bouwen en installeren van een keuken.

Huidige kookruimte
Tot op heden wordt er gekookt in een ruimte waar nauwelijks faciliteiten zijn, waar het dak lekt, geen koelkast is en de ramen en deuren slecht sluiten. Er is echt wel een grondige renovatie nodig.

De leiding en de jongens in het tehuis zijn ontzettend blij met de aandacht die ze krijgen. Ze kunnen het nog steeds niet geloven dat er mensen in Nederland zijn die zich in willen zetten om hen te helpen.

Jullie hebben nog een kleine week om de schaatsers als team of individueel te sponsoren:
  • met een bedrag per kilometer,
  • met een bedrag voor het halen van de finish,
  • met een algemeen bedrag, of
  • met een eigen idee (bijv. voor het verbeteren van de tijd van vorig jaar...)
Traveling Light schaatsteam
Als je hen wilt sponsoren stuur dan een mail met een opgave van het bedrag dat je wilt geven naar krijncora@kpnmail.nl. Direct een gift overmaken kan natuurlijk ook. Bankrekening NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light onder vermelding van: WEISSENSEE.

Hieronder nog een filmpje over het jongenshuis (we hebben het even in lage resolutie gezet, hopelijk is het toch duidelijk).


Geen opmerkingen: