Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

zondag 20 december 2015

Vervolgproject Teen Challenge, Georgië

Op reis met Giorgi en Olya
In juni 2014 plaatsten we project Teen Challenge Tbilisi, Georgië op onze blog. We haalden toen 2200 euro binnen voor de aanstelling van Giorgi als werker in het rehabilitatiecentrum.

Giorgi ging zelf door  het Teen Challenge programma heen (na jarenlang verslaafd te zijn geweest) en hij leerde daar Jezus kennen. Onze gift was genoeg voor Teen Challenge om hem anderhalf jaar in dienst te kunnen nemen. En ja, hoe gaat het dan verder met zo'n jongen?

Giorgi & Olya
Afgelopen juli waren we op bezoek in Georgië. We zijn toen onder andere ook een dag op stap geweest met Giorgi en zijn verloofde Olya. Hij liet ons mooie plekjes in zijn land zien.

We zagen ook hoe hij de mannen in het centrum begeleidde en werden verrast door zijn muzikale talenten... hij blijkt ook nog een getalenteerd aanbiddingsleider te zijn.

Afgelopen september is hij getrouwd. Hij woont inmiddels niet meer in het centrum, maar in een huisje vlak in de buurt. Zijn vrouw runt samen met Madina het buurtwinkeltje dat Teen Challenge onlangs heeft geopend, een prachtige plek voor ontmoetingen en gesprekken met buurtbewoners.

De mooie buurtwinkel!
Wat is het mooi iemand zo te kunnen zien groeien en bloeien. Op zijn beurt helpt en inspireert hij weer jongens en mannen die in het programma komen, zoals Asen en Edik... (zie foto hieronder).

Stichting Traveling Light wil Teen Challenge Georgië heel graag helpen om Giorgi in dienst te houden. Het programma draait dankzij giften en dat is van dag tot dag spannend. Wij vinden het geweldig om te zien en horen dat mensenlevens veranderen... want elk mensenleven telt!

Asen, Giorgi en Edik met hun certificaten
Als je er ook blij van wordt om persoonlijke, positieve berichten te horen uit een ver land, zorg dan dat je daar aan bijdraagt. Dan word je er ook meer bij betrokken.

Maak dan nog in 2015 een gift over op rek. nr. NL91RABO0118582275 ten name van Traveling Light onder vermelding van GEORGIE.

HARTELIJK DANK alvast voor jullie support.

Gezegende feestdagen toegewenst!


Geen opmerkingen: