Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

maandag 14 december 2015

Geslaagde winterfair 2015

Wat een opbrengst!
We kunnen terugkijken op een hele gezellige winterfair. Er is ontzettend veel werk verricht door ons team vrijwilligers... alles zag er echt prachtig uit.

De kerstmarkt met mooie tweedehands spulletjes liep prima. De twee workshops kerststuk maken die Chantal de Jong gaf, werden druk bezocht.

Verder hadden we een grote tafel vol met eigengebakken taarten en cakes, werk van een groot aantal lieve mensen die de lekkernijen schonken voor de verkoop.

Miki & Suzana Kamberovic
Er was warme chocomel, erwtensoep, glühwein, koffie en thee, een kraam met mooie kaarten en nog veel meer. Het Wii snow boarding spel zorgde voor veel spanning en hilariteit in de ski hut en aan het eind van de middag stond de teller op ruim 1,400 euro! Wat een fantastische opbrengst. 

Daarvan gaat 1,000 euro naar het werk van Miki & Suzana Kamberovic in Servië. Wij ontmoetten hen afgelopen zomer op de Roma conferentie in Skopje en in oktober waren ze in Nederland. We hebben toen een inspirerende avond met elkaar gehad en gesproken over hun werk en visie voor de Roma's in Servië.

Grote opkomst bij de nieuwe bijbelclub
Miki en Suzana wonen met hun kinderen in het Roma Centrum OAZA in Jagodina. Zij leiden een Romakerk en een kleuterschool.

Onlangs begonnen zij een nieuwe kinderclub in een ander gebouwtje, er komen inmiddels ook volwassenen af op de Bijbellessen. Er is daar alleen geen kachel....

Dankzij jullie giften kan Stichting Traveling Light hen helpen door een mooi bedrag te schenken waarvan (onder andere) een goede kachel kan worden gekocht en aangesloten. Zodra dat gebeurd is, laten we foto's zien!

Geweldig! We hebben een hele leuke winterfair gehad, een mooie bedrag opgehaald, veel mensen gesproken en we maken een groep kinderen heeeel blij!

En verder:
  • Kunnen we al meer dan 30 kerstpakketten aan de zeelui geven. Wil je nog meedoen maak dan snel 8 euro (of een veelvoud daarvan) over op NL91RABO0118582275 tnv Traveling Light
  • Is de 2,500 euro voor project grasmaaier Teen Challenge Servië binnen! HOERA!
  • Hebben we 500 euro over kunnen maken voor Bertine House in de Oekraine.
  • Is het volgende project voor Teen Challenge in Georgië

3 opmerkingen:

Lieneke van Vuuren zei

Gaaf zeg! Heerlijk om daar zo mee bezig te zijn!

Wendy Born zei

Wat een mooie opbrengst zeg! Jullie zullen dat ongetwijfeld weer goed besteden.

Traveling Light zei

Ja, we waren zelf ook helemaal verrast door de mooie opbrengst, die natuurlijk volledig naar de projecten gaat!