Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

dinsdag 17 november 2015

Schoolkinderen in actie

Soms zijn er van die acties waar we helemaal stil van worden! Net na de zomervakantie kregen we een mailtje van de juf van groep 8 van de Koningin Beatrixschool in Papendrecht... of wij een gift voor een van onze mooie projecten konden gebruiken.

Feestelijke opening
We hebben toen informatie toegestuurd over Bertine House in de Oekraine. Weten jullie het nog? De vrouwen en kinderen uit het voormalige opvanghuis in Donetsk moesten vluchten voor de oorlog en zaten een tijdje zonder vaste plek.

Eerder dit jaar kon er een huis aangekocht worden in Poltava en afgelopen september werd het nieuwe Bertine House officieel geopend. In het huis kunnen moeders met hun kinderen terecht die uit afschuwelijke situaties komen: verslaving. prostitutie, misbruik en armoede. Zij kunnen veilig wonen en krijgen de kans om de liefde van Jezus te ervaren.

Namens moeders en kinderen: hartelijk dank!
De kinderen van de Koningin Beatrischool hebben met elkaar 350 euro opgespaard voor Bertine House. Geld dat goed gebruikt kan worden voor het kopen van eten, het betalen van de stookkosten en het aanschaffen van huisraad.

We zijn heel blij met deze gift! Voor we het bedrag gaan overmaken, willen we eigelijk vragen: is er een kerk, huisgroep, organisatie, bedrijf of gezin die het hartverwarmende en inspirerende voorbeeld van de leerlingen van de Beatrixschool wil volgen?

Aanvullende giften kun je overmaken op rekeningnummer NL91RABO0118582275 ten name van Traveling Light (ANBI erkend). Vermeld wel even: BERTINE.

Samen met de leerlingen van de Beatrixschool kunnen we ervoor zorgen dat de moeders en kinderen er warm bij zitten deze winter!

Geen opmerkingen: