Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

zaterdag 21 november 2015

Project grasmaaier Teen Challenge Servië

Velden rondom het mannehuis
De aanvraag voor dit project hebben we al sinds de zomervakantie op onze groeiende stapel (lees: wachtlijst) liggen. 

Onze vrienden van Teen Challenge Servië hebben een nieuwe grasmaaier (tractor) nodig. Momenteel hebben ze een tractor maaier en twee handmaaiers die er allemaal al aardig wat uren op hebben zitten en aan vervanging toe zijn. 

We hebben al eens eerder (hier dus) foto's geplaatst van de twee rehabilitatiehuizen in Novi Sad. Beide huizen liggen op flinke stukken grond.

Flinke klus!
Het behoort tot een van de taken van de studenten in het programma om het gras te maaien, zie dat ook maar als een werkproject dat onderdeel is van hun rehabilitatie.

We dragen Teen Challenge in Servië een warm hart toe en hebben hen al meerdere malen kunnen helpen met het realiseren van projecten. Ook nu willen we weer graag een steentje bijdragen aan het mooie werk dat daar plaats vindt: mensenlevens die voorgoed veranderen!

Huidige maaier
Er is ongeveer 2,500 euro nodig om zo'n tractor maaier in Servië te kunnen kopen. Als je een hart hebt voor het werk van Teen Challenge of voor technische projecten.... maak dan je gift over op rekeningnummer NL91RABO0118582275 ten name van Traveling Light (ANBI erkend, dus je gift is belastingaftrekbaar).

Vrouwenhuis in Novi Sad
Wij zorgen er dan voor dat het geld zo snel mogelijk naar de plaats van bestemming gaat en uiteraard krijgen jullie een foto van de nieuwe maaier te zien zodra die is aangeschaft!

Hartelijk dank alvast voor jullie hulp!

BINNENKORT:

- Kerstpakketten Guus Peters
- Teen Challenge, Slowakije
- Comunita Brezzano, Italië
- Teen Challenge, Georgië

En nog veel meer!

Geen opmerkingen: