Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

zaterdag 28 november 2015

Kerstpakketten zeelui

Vorig jaar waren de mannen superblij met de wollen mutsen!
Havenevangelist Guus Peters mailde ons begin oktober al. 'We gaan weer kerstpakketten aan de zeelui geven. Helpen jullie weer mee?' 

Natuurlijk helpen we weer mee. Het is ieder jaar weer een hartverwarmende actie van Guus en zijn vrouw Annemiek. Tijdens de feestdagen bezoeken zij de bemanning van de schepen die voor anker liggen in de grote zeehavens van Antwerpen, Gent en Terneuzen.

Zij maken de bemanning op vele schepen ieder jaar weer heel blij met een kerstkado!

havenevangelist Guus Peters
Door de jaren heen zij Guus en Annemiek goede bekenden geworden op de schepen en zij hebben vaak openhartige gesprekken met de jongens en mannen die soms maandenlang van huis zijn en hun familie missen.

Deze jaarlijkse actie is steeds weer mogelijk dankzij giften. Voor slechts 8,00 euro kun je een kerstpakket weggeven. Dit jaar zit er een sweater, iets lekkers en een Christelijke dvd in.

Als je de jongens tot zegen wilt zijn deze kerst, maak dan zo snel mogelijk een gift van 8,00 euro (of een veelvoud daarvan) over op rek.nr. NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend).

Vermeld wel duidelijk KERSTPAKKETTEN want we hebben nog meer projecten in december!

Zo helpen we met elkaar Guus en Annemiek om hun licht te laten schijnen in een donkere wereld!

3 opmerkingen:

Jedidja zei

Gaaf! Mijn opa en mijn familie voer daar ook vroeger. Maar deze jongens zitten op de zeevaart. Geweldige verrassing voor hen. Bedankt voor deze blog. Ik wist niet dat sit er was.

Traveling Light zei

Ja, dit is zeevaart, schepen van over de hele wereld. Mooi werk en een speicifieke roeping om bemanningsleden van schepen bekend te maken met de liefde van Jezus Christus.

Jedidja zei

Net wat overgemaakt :-)