Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

zaterdag 6 juni 2015

Project studiemateriaal Teen Challenge Georgië

Het kruis in de asfaltjungle
De meesten van jullie hebben vast wel eens gehoord van het boek/de film Het kruis in de asfaltjungle van David Wilkerson (de oprichter van Teen Challenge). Het boek is in meer dan 30 talen vertaald en er zijn miljoenen exemplaren van verkocht.

De boeken worden overal ter wereld uitgedeeld en gebruikt om daklozen en verslaafden te bereiken met het goede nieuws dat er een ander leven mogelijk is als je kiest om te leven met Jezus Christus! 

Onlangs werd het boek vanuit het Russisch vertaald in het Georgisch en inmiddels zijn er 1.000 exemplaren gedrukt voor verspreiding.

Georgië op de Europese kaart
Vorig jaar steunden wij het werk van Teen Challenge in Georgië met een financiële gift en we willen dat graag een vervolg geven. We willen hen helpen om de kosten voor de vertaling en uitgave van het boek te betalen.

Naast het boek is ook het studiemateriaal van Teen Challenge vertaald. Dat zijn persoonlijke studies en groepsstudies die wereldwijd in de rehabilitatiehuizen worden gebruikt om de studenten (ex-verslaafden) te helpen hun leven weer op de rit te krijgen.

Voetballen bij het Teen Challenge centrum in Tbilisi
Er is een voorraad van 300 exemplaren van deze complete cursus gedrukt en ook dat brengt de nodige kosten met zich mee.

We vinden het geweldig om te zien hoe de visie voor discipelschap in Georgië ontwikkelt. We dragen het werk een warm hart toe. Volgende maand zullen we (Jan & Marja) op bezoek gaan bij Teen Challenge in Georgië. 

Jezus gaf ons allemaal de opdrachtGa er daarom op uit om alle volken tot mijn leerlingen te maken... Daarbij denk je misschien niet gelijk aan daklozen, armen, verslaafden en verschoppelingen, maar ook zij hebben recht op het GOEDE NIEUWS en een veranderd leven!

Help mee door een gift te storten op rekeningnummer NL91RABO0118582275 ten name van Traveling Light (ANBI erkend). Hartelijk dank!

Geen opmerkingen: