Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

zaterdag 30 mei 2015

Voorbereiding werkweek Italië 2015

Nieuw gereedschap
Begin dit jaar schonken we een mooi bedrag aan therapeutische woongemeenschap Comunita Brezzano in Toscane en wel voor de aanschaf van tractoronderdelen.

Op de foto hiernaast zie je Boris met de nieuwe schuiver. Er is altijd heel veel werk te doen! Om hem en Maria Meier (die de comunita leidt) bij te staan hebben we in 2013 en 2014 een werkweek naar Italië georganiseerd.

Wat houdt zo'n werkweek in?

Met een kleine groep vrijwilligers verblijven we een week in Casa Shalom, dat is één van de huizen in de gemeenschap. Tijdens die week wordt er heel hard gewerkt... We zagen en stapelen de houtvoorraad voor de winter, we helpen met andere klussen, reparaties en opruimen.
En 's avonds lekker chillen...

Er wordt dus wel verwacht dat je weet hoe je de handen uit de mouwen moet steken. 's Avonds houden we Bijbelstudies, maken we muziek, zitten we bij een kampvuur en genieten we van de stilte! We maken ook tijd om een dag naar het strand te gaan!

Wil je er echt even helemaal tussenuit en lijkt het je leuk om mee te helpen en de mensen in Comunita Brezzano van dienst te zijn? Neem dan contact op door een mailtje te sturen naar janandmarja@gmail.com.

De toerist uithangen :)
Kosten voor de week zijn 250 euro p.p. + vervoer (zelf rijden, of vliegen naar Pisa waar wij je ophalen).

Dit jaar hebben we de werkweek gepland staan van woensdag 26 augustus tot woensdag 2 september.

Geef je snel op, het aantal plaatsen is beperkt!Geen opmerkingen: