Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

zaterdag 20 juni 2015

Nieuws- en gebedspunten

Bijpraten op de Europa Teen Challenge Conferentie
Momenteel zamelen we geld in voor het werk van Teen Challenge in Georgië. Begin juli hopen we een bezoek te brengen aan het rehabilitatiecentrum aldaar. Afgelopen april hadden we een ontmoeting met Kuanysh & Madina die deel uit maken van het Teen Challenge team in Georgië.

En weet je wat nu zo mooi is aan zo'n gepassioneerd team?  Ondanks de problemen die ze in hun eigen werk tegenkomen, gaan ze erop uit om anderen te helpen. Momenteel zijn de werkers van Teen Challenge Georgië op bezoek bij Teen Challenge in hun buurland Armenië, waar het werk onder verslaafden en daklozen nog in een beginfase zit. Gebedspunt: uitbreiding van Christelijke hulpverlening in die regio!

Van 18-21 juni wordt de My Brother's Keeper conferentie in Bosnië weer gehouden. Jan Verschoor en donateur Hans Bos zijn daar namens Stichting Traveling Light! De conferentie is bedoeld voor mannen uit het voormalig Joegoslavië. Verzoening, vergeving en vereniging zijn sleutelwoorden. Gebedspunt: dat de Geest van God krachtig zal werken in de levens van de mannen! Zie hier een diapresentatie van vorig jaar:


Komende week zullen Cora Donk en Marja Verschoor-Meijers namens Stichting Traveling Light deelnemen aan een internationale conferentie in Skopje, Macedonië over het werken/dienen onder de Roma zigeuners.

Lena Apostolovski aan het werk in Skopje :)
Zie oudere blogberichten (door HIER te klikken) over onze steun aan het werk onder de Roma's aldaar. Gebedspunt: arbeiders in de oogst in de Balkan landen!

We hebben ook bericht ontvangen uit Moldavië. Als alles goed gaat zullen de meisjes volgende maand hun nieuwe huis kunnen betrekken! Foto's volgen...

Het volgende project zal overigens ook voor Moldavië zijn. De mannen in het Teen Challenge rehabilitatiecentrum zamelen geld in voor een.... melkkoe! Daarover later meer :)
Gebedspunt: dat in het armste land van Europa Gods rijke liefde steeds meer en meer bekend zal worden.

Geen opmerkingen: