Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

zaterdag 4 april 2015

Voorbereidingen Operatie Love Splash, Turkije

Groeten van de kinderen uit Suruc
Enkele weken geleden kondigden we het al aan: Operatie Love Splash in het Syrisch/Koerdische vluchtelingenkamp in Suruc, Turkije.

Mooie tent in het kamp voor activiteiten
Onder leiding van Pearl of Persia (een dochterorganisatie van 222 Ministries) gaat binnenkort een klein team van vrijwilligers naar het vluchtelingenkamp toe. Het team bestaat onder andere uit kinderwerkers, onderwijskrachten en artsen.

Keuken in het vluchtelingenkamp
Zij gaan daar hun licht laten schijnen door Gods liefde uit te delen, met name ook onder de kinderen, en de gelovigen te bemoedigen. Ze zullen dit doen door sport, spel, muziek, onderwijs, gebed etc.

Het goede nieuws is dat 222 Ministries geweldig werk doet in het kamp. Naast humanitaire hulp (zij voeden dagelijks duizenden mensen) bieden zij ook geestelijke steun. De mensen staan zo open voor Gods liefde! Dat soort  dingen zie je misschien niet op het journaal, maar er gebeuren echt veel mooie dingen in het kamp.

De foto's die we hier plaatsen zijn genomen met een mobieltje gedurende een Skype sessie... dus de kwaliteit is niet super, maar het gaat erom jullie een impressie te geven van Gods werk onder de vluchtelingen.

Er is al een aardig bedrag binnen gekomen voor de actie, maar er is nog veel meer geld nodig om dit soort activiteiten voort te zetten. 

A.s. zaterdagmiddag 11 april houden wij onze eerste Lente Fair in Papendrecht [klik op de foto voor een vergroting] voor familie, vrienden en donateurs. Kom gezellig langs! We hebben kraampjes met tweedehands kleding, speelgoed en boeken. Er zullen allerlei taarten, cakes en koekjes worden gebakken voor bij de koffie. De opbrengst is allemaal voor operatie love Splash!

Kijk vooral ook naar onderstaand  filmpje. De mannen roepen het uit naar Jezus om ogen, oren en harten te openen!


Blijf niet voor het journaal zitten zuchten en steunen, je kunt iets doen! Giften zijn welkom op rekeningnummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van LOVE SPLASH. Je kunt natuurlijk ook een gift regelrecht naar 222 Ministries overmaken onder vermelding van PEARL OF PERSIA-LOVE SPLASH

Geen opmerkingen: