Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

maandag 13 april 2015

Foto's Lente Fair 2015

Sjalen om en jassen aan :)
Afgelopen zaterdag organiseerde Stichting Traveling Light haar eerste Lente Fair. Een gezellige middag voor familie, vrienden en donateurs om de kas te spekken voor een speciaal doel.

Er waren kraampjes met 2e hands kleding, speelgoed, boeken en huishoudelijke spullen. We hebben ontzettend veel kunnen verkopen. De overgebleven spullen gaan naar onze kraam tijdens de vrijmarkt op Koningsdag!

Smullen!
Onze lieve en enthousiaste vrijwilligers hadden zich ingezet om allerlei lekkere hapjes te bakken die tegen een zoet prijsje over de toonbank gingen.  Natuurlijk was er koffie en thee! Gelukkig maar, want het lenteweer was ver te zoeken.

Kraampje van de Groene Gift
Toch kwamen er veel bezoekers op de Lente Fair af! Het was een heel gezellige middag die ook nog eens bijna 900 euro in het laadje bracht voor het huidige project in het Syrisch vluchtelingenkamp in Turkije: operatie Love Splash 

2e hands spullen
Wat ons betreft is zo'n evenment voor herhaling vatbaar. Hartelijk dank aan iedereen die zo hard heeft meegewerkt om deze middag tot een succes te maken.

Geven maakt gelukkig!
De barometer voor operatie Love Splash komt hiermee al op 3900 euro te staan! Het team van vrijwilligers dat het kamp in Suruc gaat bezoeken bestaat uit 14 mensen. Geweldig! Zij gaan hun licht laten schijnen op een donkere plaats. 

Giften zijn nog steeds welkom op rekeningnummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van LOVE SPLASH. Je kunt natuurlijk ook een gift regelrecht naar 222 Ministries overmaken onder vermelding van PEARL OF PERSIA-LOVE SPLASH.

Bekijk ook onderstaand filmpje als je meer wilt weten over het werk in het vluchtelingenkamp!


Geen opmerkingen: