Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

donderdag 19 maart 2015

Activiteitenkalender

Aanstaande vrijdag 20 maart is het weer zover, dan organiseert Stichting Traveling Light voor de tweede maal Prayer for the Nations. Jullie worden uitgenodigd om specifiek te komen bidden voor de landen van Europa en het Middellandse Zeegebied. De gebedsavond wordt gehouden in gebouw Upstairs, Bosch 6, Papendrecht. Inloop met koffie en thee is vanaf half acht.

Zaterdag 21 maart gaan we weer wilgen knotten in het kader van NLdoet. Evenals vorig jaar willen we met elkaar flink de handen uit de mouwen steken, nu eens niet ver weg maar in onze eigen omgeving.
Wil je meedoen? Kom dan zaterdagochtend om even voor negenen naar de NLdoet tent op het Marktplein in Papendrecht, daar vandaan vertrekken we naar de knotlocatie. Je kunt je HIER aanmelden. De werkzaamheden duren tot ongeveer half 1.

Zaterdagavond 21 maart wordt in Etten-Leur weer een Regiopraise georganiseerd. Het thema voor die avond is 'Laat je licht schijnen' en Jan & Marja Verschoor zullen namens Stichting Traveling Light over dat thema spreken,
Het belooft een mooie en inspirerende avond te worden waarvoor we iedereen dan ook van harte willen uitnodigen. de avond wordt gehouden in De Baai, Lucaserf 2 te Etten-Leur. Inloop vanaf half 8.

Noteer ook vast zaterdagmiddag 11 april in je agenda. Dan organiseert Stichting Traveling Light haar eerste Lente Fair, een gezellige middag voor familie, vrienden, donateurs en belangstellenden. Er zullen diverse kraampjes zijn met 2e hands boeken, brocante spullen, speelgoed, kleding etc. etc. Verder koffie + gebak uit eigen oven of een high tea. De opbrengst is allemaal voor de projecten. Je kunt ook (goede) spullen afleveren voor onze kraam tijdens de vrijmarkt op Koningsdag.

Kom dus tussen 14:00 uur en 17:00 uur gezellig langs. Parkeer je auto op de dijk bij Oosteind 56 te Papendrecht. Als je op de fiets komt kun je achterom, via de Tiendweg, de tuin bereiken. Tot dan!


Geen opmerkingen: