Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

vrijdag 30 januari 2015

Resultaten Weissensee actie 2015

Krijn en Henk voor de grote dag
Tsjongejonge, wat was dat weer spannend zeg! De Sponsoractie Weissensee 2015 is in meerdere opzichten heel succesvol geweest.

Krijn Donk en Henk Swijnenburg hebben beiden hun persoonlijk record verbroken op de 200 km  en daarmee ook nog eens een prachtig bedrag bijeengeschaatst voor de afbouw van het opvanghuis in Moldavië, waar meisjes en jonge vrouwen terecht kunnen die gered zijn uit de mensenhandel.

Er is inmiddels al ruim 4,500 euro binnengekomen/toegezegd voor dit project en er komen nog giften binnen.

De schaatsers in actie
Krijn Donk reed de 200 km in 7 uur en 21 minuten en kwam daarbij als 46e van de 1372 deelnemers binnen. Ook Henk Swijnenburg vestigde een nieuw persoonlijk record en schaatste de 200 km in een mooie tijd van 9 uur en 18 minuten! We zijn heel trots op de sportieve prestaties van deze mannen en dankbaar dat zij hun fysieke kracht juist kunnen gebruiken om kwetsbare meisjes en vrouwen te helpen.

Bij deze willen wij iedereen die Krijn en Henk hebben gesponsord door een bedrag over te maken heel hartelijk dank zeggen, uiteraard ook namens Johannes en Charlotte Petersen, en de meisjes die zij onder hun hoede hebben genomen, in Moldavië. Jullie giften gaan volledig naar het werk aldaar!

Meisjeshuis in aanbouw
Mocht je het toegezegde bedrag nog niet hebben overgemaakt (of wil je alsnog een bedrag overmaken) doe dat dan alsjeblieft zo snel mogelijk op bank-rekening NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light onder vermelding van WEISSENSEE.

Uiteraard zijn je giften belastingaftrekbaar.

We zullen jullie via deze blog op de hoogte houden van de werkzaamheden aan het huis in Moldavië. Als je onze wekelijkse blogberichten niet wilt missen, meld je dan aan met je emailadres (zie vakje bovenaan in de kolom rechts op deze pagina).


Geen opmerkingen: