Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

dinsdag 6 januari 2015

Nieuws- en gebedspunten

Huis van gebed in Berlijn
We wensen jullie allemaal een zegenrijk 2015 toe.

Wat geweldig dat Traveling Light tijdens de jaarwisseling haar licht kon laten schijnen in Potsdam en Berlijn. Een bezoek dat zeer zeker onder het kopje 'geestelijke bemoediging' valt!

Van 31 december tot en met 4 januari waren we uitgenodigd door de Nehemia Gemeinde in Potsdam om te komen spreken over het thema verzoening. Een prachtig thema dat we niet alleen vanuit bijbels perspectief hebben uitgediept, maar ook praktisch hebben gemaakt. Elkaar vergeven, zonden belijden, bidden voor elkaar... het kwam allemaal aan de orde.

Dansen in Duitsland met de vlag van Israel
We hebben ook een bezoek gebracht aan het Bethel huis van gebed in Berlijn en daar gebeden voor Duitsland en Israel. Daarna zijn we naar het Holocaust Memorial gelopen. Willen jullie meebidden voor een uitbreiding van ons geestelijk werk in Duitsland?

Klik HIER voor meer foto's.

Eind januari wordt op de Weissensee in Oostenrijk weer de alternatieve Elfstedentocht geschaatst. Evenals vorig jaar zullen Krijn Donk en Henk Swijnenburg weer 200 km (!) gaan schaatsen voor Traveling Light. Ze willen met die sportieve topprestatie geld binnenhalen voor de bouw van een opvanghuis voor jonge meisjes in Moldavië. Meer over het Weissensee 2015 project in een volgende blogpost! Laten we bidden dat Krijn en Henk in goede gezondheid blijven tijdens de voorbereiding.

Het geld voor project tomatenkassen bij Teen Challenge in Servië is al binnen. Geweldig zeg! Uiteraard zullen we foto's opvragen zodra een begin wordt gemaakt met de vervanging van het plastic. Hartelijk dank alvast voor jullie hulp!

Dit betekent ook dat we nog een volgend project kunnen aankondigen: de aanschaf van tractoronderdelen voor Comunita Brezzano in Italië. Ja ja, een praktisch project ten bate van de therapeutische woon-gemeenschap in Toscane, waar we vorig jaar en het jaar daarvoor hout hebben gehakt met een groepje mannen!

Hou deze blog in de gaten voor projectdetails.

Ook in 2015 rekenen we weer op jullie hulp. Met elkaar kunnen we tot grote zegen zijn voor de landen om ons heen!

2 opmerkingen:

Anita Schoffelmeer zei

Werk aan de winkel. Leuk hoor. Een gezegende 2015 gewenst

Traveling Light zei

Werk aan de winkel ja, en zo leuk om dat met lieve supporters (zoals jij) te doen :) Veel zegen toegewenst Anita.