Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

woensdag 10 december 2014

Kerstactie HQ studenten voor AZC Overberg

Fay Buitenwerf
Zoals gezegd hebben we allemaal kleinschalige, praktische, liefdevolle decemberprojecten uitgekozen, keuze genoeg als je wilt investeren in mensenlevens!

De dame op de foto is een van de jongeren uit de Hoeksteen gemeente, onze fabulous Fay Buitenwerf. Zij zit op de HQ school in Veenendaal. Een van de kerstacties op haar school is dat ze volgende week met haar klasgenoten naar AZC Overberg gaat om daar zo'n 150 jongeren in de leeftijd van 12-18 jaar te bezoeken. Ze gaan daar natuurlijk niet met lege handen naartoe.

De studenten willen alle jongeren in het asielzoekerscentrum een kadotasje geven met daarin handige en leuke spullen. Denk daarbij aan mutsen, sjaals, handschoenen, notieblokjes, schriften, toiletspullen, sieraden etc. 

AZC Overberg
Wij vinden dat een hele mooie actie en willen de studenten van de HQ school graag helpen met een financiële gift zodat ze de kadotasjes kunnen vullen!

Als je de studenten wilt steunen in hun actie, maak dan snel een gift over op rekening nummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend) en vermeldt daarbij: AZC.

Geen opmerkingen: