Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

zaterdag 27 december 2014

Decemberacties

Rehabilitatiehuis Berdychiv
Dankzij jullie fantastische reacties en giften hebben we heel veel mensen blij kunnen maken deze decembermaand. Lees maar eens mee:

Tijdens de kerstavonddienst in De Hoeksteen gemeente werd een collecte gehouden voor het Project Koffie- en rehabilitatiehuizen Berdychiv in de Oekraine. Er werd een prachtig bedrag opgehaald, we hebben in toaal 3,000 euro kunnen schenken ten behoeve van het werk onder daklozen, verslaafden, prostituees, eenzamen en ouderen in Berdychiv.

Maandenlang van huis...
We hebben Guus en Annemiek Peters dit jaar met 70 kerstpakketten kunnen steunen! Guus schrijft: "Ik heb weer veel gesprekken gehad bij het uitdelen van de Kerstpakketjes. Een heel mooi gesprek had ik met Sujith, een hindoe uit India. Hij vertelde mij, dat hij 4 maanden geleden de vader was geworden van een dochtertje en dat hij haar nog niet had gezien, omdat hij al 6 maanden aan boord zit...
Ik zei hem vervolgens, dat ik Iemand ken, die Zijn Zoon naar ons heeft gestuurd en Hij heeft hem vervolgens ruim 33 jaren niet gezien. Het enige contact tussen hen was via gebed. Sujith vroeg nadere uitleg en ik kon hem het Evangelie van Jezus Christus uitleggen. Ik vind het altijd weer zo bijzonder, dat ik dit mag doen aan de hand van het verhaal van die zeeman en daar gewoon bij aansluiten met het Evangelie. En er is altijd wel iets dat past. Sujith was reuze blij met het NT in zijn Hindi taal. Hartelijk dank voor jullie steun!"

Voor de jongelui in het AZC
Fay Buitenwerf schrijft op haar blog Fabulous Fay over de ervaringen in het AZC. We hebben de leerlingen van HQ School in Veenendaal kunnen helpen met een gift van 300 euro voor hun kerstproject. Fay schrijft: "Met warme chocolademelk, kerststol, muziek, een vuurtje en alle overvolle goodiebags gingen we op pad naar het asielzoekerscentrum. Hier ontmoette wij heel veel jongeren in de leeftijd categorie van 12-18 jaar. In het half nederlands, half engels of gewoon door middel van gebarentaal hebben we mogen communiceren met deze bijzondere mensen.
We hebben samen gelachen en gezongen, ook hebben we spelletjes gespeeld, zoals pingpong. Tegen het einde van de middag hebben we alle jongeren blij mogen maken met de overvolle tasjes. En ja, wat waren zij daar blij mee. Wij trouwens ook!"

Beit Hallel
We ontvingen ook een bedankje van Voice of Judah Ministries in Ashdod, Israel. We konden het werk van de Messiaanse gemeente Beit Hallel zegenen met een gift. "Shalom !!! We hebben jullie gift van 1,000 euro ontvangen. Hartelijk dank voor jullie vrijgevigheid. Veel zegen toegewenst".

Wat een mooie afsluiting van weer een bijzonder gezegend jaar! Hartelijk dank voor jullie trouwe, verrassende, algemene, specifieke, kleine, grote, lieve en bijzondere giften.

We kunnen nu alvast een aantal nieuwe projecten aankondigen:
  • Plastic voor tomatenkassen Teen Challenge, Servië
  • Tractoronderdelen voor Communita Brezzano, Italië
  • Opknappen Koffiehuis Teen Challenge, België
  • Opvanghuis voor tienermeisjes in Moldavië

PS: Klik op de foto's voor een vergroting.

Geen opmerkingen: