Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

maandag 1 december 2014

Actie kerstpakketten zeelui

Guus temidden van 'zijn' zeelui
Evenals vorig jaar willen we havenevangelist Guus Peters weer helpen met zijn kerstpakkettenactie voor de zeelui in de havens van Gent, Terneuzen en Antwerpen.

Ieder jaar delen Guus en Annemiek Peters kerstpakketten uit aan de bemanning van de schepen die tijdens de feestdagen voor anker liggen in de grote zeehavens. Je mag wel zeggen dat zij een grote liefde in hun hart hebben voor de zeelui!  

Het uitreiken van de kerstpakketten is een klein gebaar dat een grote impact heeft in de harten van de jongens die meestal maandenlang en ver van huis zijn en zich soms ook heel eenzaam voelen.

Deze jaarlijkse actie is steeds weer mogelijk dankzij giften. Voor slechts 8,50 euro kun je een kerstpakket weggeven. Dit jaar zit er een sweater, een wollen muts, een mars, een sleutelhanger en een boekje (in hun eigen taal) in.

Als je de jongens tot zegen wilt zijn deze kerst, maak dan zo snel mogelijk een gift van 8,50 euro (of een veelvoud daarvan) over op rek.nr. NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend). Vermeld wel duidelijk KERSTPAKKETTEN want we hebben nog meer projecten in december!

Zo kun je je licht laten schijnen in een donkere wereld!

Geen opmerkingen: