Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

dinsdag 4 november 2014

Update project Bertine House, Oekraine

Jan & Erik voor de start
Wat een prachtige dag was 26 oktober 2014! En wat een mooie prestatie hebben de mannen geleverd tijdens de marathon van Etten-Leur! Helaas moest André wegens ziekte verstek laten gaan, maar Thomas, Erik en Jan hebben er niet minder hard om gelopen.

Met hun kilometers hebben ze geld bijeen gebracht voor hulp aan vrouwen en kinderen uit Bertine opvanghuis die gevlucht zijn uit Donetsk, Oekraine. Bertine House is een christelijk rehabilitatiecentrum voor vrouwen die uit de verslaving en prostitutie komen. Samen met hun kinderen vinden ze daar een veilige plek waar ze echte liefde ontvangen en Jezus mogen leren kennen.

De vrouwen, kinderen en werkers wonen nu tijdelijk in een flat in de stad Poltava,  en het belangrijkste is om hen nu de winter door te helpen. Maar tegelijkertijd zoeken ze naar een geschikt (groot) huis waar ze met elkaar kunnen wonen en waar de kinderen voldoende ruimte hebben om buiten te spelen. . Er komen ook steeds weer nieuwe vrouwen bij...

Thomas aan de finish
Tot nu toe is er al ruim 3.000 euro binnengekomen voor dit project en giften zijn nog steeds van harte welkom!

We zijn heel trots op de prestatie die de mannen hebben geleverd en heel dankbaar voor de mooie sport t-shirts die we van Erik kregen. Voor de sportliefhebbers volgen hier de officiële uitslagen:

Thomas van Dartel: 5 km in 23:29
Erik Slobben: 21 km in 2:05:07
Jan Verschoor: 21 km in 1:49:03

Als je een hart hebt voor de vrouwen en kinderen van Bertine House, maak dan een gift over op Rek. nr. NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend).

We hebben allemaal de keus: of we praten het slechte nieuws van de tv na, of we helpen om het goede nieuws in de Oekraine te verspreiden.

Geen opmerkingen: