Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

woensdag 12 november 2014

Auto voor stichting Restart, Servië

Blije en dankbare gezichten bij het Restart team!
Een tijdje geleden schonken we een mooi bedrag aan stichting Restart in Servië. Restart is een organisatie die tot doel heeft daklozen en verslaafden van de straat te halen en hen te motiveren een rehabilitatieprogramma te volgen.

Boris en Jelena Strbac zijn de oprichters van deze organisatie (klik hier voor meer info over dit project). Zij hadden, samen met hun team van vrijwilligers, dringend behoefte aan een auto/busje voor hun werk. Ze geven drugs preventielessen op scholen en doen straatwerk onder daklozen en verslaafden. Dankzij jullie giften konden ze een Citroën C5 kopen!  Boris schrijft:

"Hartelijk dank voor jullie hulp. We sturen jullie hierbij een foto van de auto en ook eentje van een jongeman die we naar een rehabilitatieprogramma in Slovenië hebben kunnen brengen met de auto. De auto is echt heel goed en we zijn er ontzettend blij mee. We hebben van de gift alles kunnen betalen: de aanschaf, de registratie, de verzekering etc. etc. Onze God is echt geweldig! Moge God jullie zegenen en dank je wel voor jullie vrijgevigheid"

We hebben begrepen dat het Restart logo ook nog op de deuren komt. We zijn heel blij voor Boris en zijn  team. Na de nodige (technische) mailtjes over het kiezen van een geschikte, betaalbare auto is het goed om dit resultaat te zien.

Traveling Light steunt kleinschalige, praktische projecten, opgezet door mensen ter plaatse. We hebben rechtstreekse contacten en onze giften worden direct besteed aan het beoogde doel.

HARTELIJK DANK voor jullie hulp, mede namens het Restart team.

We hopen het team van Restart en de Holy Trinity Church in Novi Sad zeker eens te bezoeken om de vriendschap te versterken!


Geen opmerkingen: