Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

woensdag 19 november 2014

Praktische hulp bieden in Israel

Aan de slag in de gaarkeuken
Praktische hulp, financiële steun en geestelijke bemoediging bieden aan Christelijke organisaties en gemeenschappen in Europa en het Middellandse Zeegebied... dat staat er boven de website en weblogs van Stichting Traveling Light. Hulp in drievoud zeg maar!

(Klik op de foto's voor een vergroting)

Brian & Jan in oranje :)
Afgelopen weken waren wij op bezoek in Israel (ook om vakantie te vieren) en we hebben daar onze handen uit de mouwen kunnen steken in de gaarkeuken van de Beit Asaph gemeente in Netanya. We doen dat altijd met veel plezier. 

Lucnh met alle vrijwilligers
Bezoek de weblog van initiatiefnemer Brian Slater maar eens, als je op de hoogte wilt blijven van de gebeurtenissen aldaar. Iedere maandag is het feest voor de ouderen en alleenstaanden in Netanya. Brian is altijd op zoek naar vrijwilligers, zeker ook lange termijn vrijwilligers.

Verjaardagsfeestje voor Polly
Op dinsdag is er een voedseluitgifte in de voedselbank van Netanya, die ook door Brian Slater wordt gerund. Ook daar zijn altijd vrijwilligers nodig om de pakketten samen te stellen, uit te reiken en met mensen te bidden als ze dat nodig hebben. Dankbaar werk!

We zijn ook op bezoek geweest in het vrouwenhuis Ark in the Negev in Arad. Voor Jan is er altijd wel wat te klussen en verder hebben we voornamelijk door gebed mensen kunnen bemoedigen en inspireren. Ook hebben we met elkaar de verjaardag van initiatiefneemster Polly Sigulim kunnen vieren!

De situatie in Israel wordt steeds grimmiger en het is echt noodzakelijk om te blijven bidden dat Gods plan zichtbaar wordt.

Videoclip van de gaarkeuken!PS: De giftenbarometer voor ons huidige Project Bertine House in de Oekraine is boven de 4,000 euro gestegen en wij geloven dat er nog veel meer binnen zal (en moet) komen voor de vrouwen en kinderen die de oorlog in Donetsk zijn ontvlucht!

1 opmerking:

Yvonne zei

Wat mooi, Marja. Geweldig dat je daar zoveel mag betekenen. Wees gezegend!